Podgorica - vesti

CG: Policija privela “Noćne vukove” iz pratnje patrijarha

Dnevnik pre 1 sat
PODGORICA: Policija na Cetinju privela je četvoricu pripadnika motociklističkog kluba “Noćni vukovi Crne Gore”, prenosi portal In4s.net.
Privedeni su vođa kluba Vukoman Bulatović, njegov zamenik Željko Vukčević, sekretar kluba Željko Obradović i član Goran Tijanić, koji je istovremeno i službenik Mitropolije crnogorsko-primorske, a koji su na poziv Mitropolije... »

Policija u Crnoj Gori privela „Noćne vukove” iz pratnje patrijarha

Politika pre 1 sat
PODGORICA - Policija na Cetinju privela je četvoricu pripadnika motociklističkog kluba „Noćni vukovi Crne Gore”, prenosi portal „In4s.net”. Privedeni su vođa kluba Vukoman Bulatović, njegov zamenik Željko Vukčević, sekretar kluba Željko Obradović i član Goran Tijanić, koji je istovremeno i... »

Crnogorska policija privela "Noćne vukove" iz pratnje patrijarha

RTV pre 2 sata
RTV: Crnogorska policija privela "Noćne vukove" iz pratnje patrijarha
PODGORICA - Policija na Cetinju privela je danas četvoricu pripadnika motociklističkog kluba "Noćni vukovi Crne Gore", prenosi portal In4s.net.
Privedeni su vođa kluba Vukoman Bulatović, njegov zamenik Željko Vukčević, sekretar kluba Željko Obradović i član Goran Tijanić, koji je istovremeno i službenik Mitropolije crnogorsko-primorske, a koji su na poziv Mitropolije... »

CG: Policija privela "Noćne vukove" iz pratnje patrijarha

B92 pre 2 sata
B92: CG: Policija privela "Noćne vukove" iz pratnje patrijarha
Podgorica -- Policija na Cetinju privela je četvoricu pripadnika motociklističkog kluba "Noćni vukovi Crne Gore", prenosi portal In4s.net.
Privedeni su vođa kluba Vukoman Bulatović, njegov zamenik Željko Vukčević, sekretar kluba Željko Obradović i član Goran Tijanić, koji je istovremeno i službenik Mitropolije crnogorsko-primorske, a koji su na poziv Mitropolije... »

Amfilohije: Neće valjda mitropolit na magarcu da jaše

B92 pre 4 sata
B92: Amfilohije: Neće valjda mitropolit na magarcu da jaše
Podgorica -- Arhiepiskop cetinski i mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije pozvao je medije u CG da ne stvaraju i ne potenciraju deobe i mržnju tamo gde ona ne postoji.
On je poručio da je uloga Crkve da sjedinjuje. "Crkva je ona koja sjedinjuje, to je uloga Crkve već 2.000 godina i nemojte da na osnovama Crkve stvarate mržnje", poručio je Amfilohije, povodom pisanja pojedinih medija da je... »

Marković: Za sada nema liste nepoželjnih osoba iz Srbije u Crnoj Gori

RTV pre 10 sati
RTV: Marković: Za sada nema liste nepoželjnih osoba iz Srbije u Crnoj Gori
PODGORICA - Za sada nema liste nepoželjnih osoba iz Srbije u Crnoj Gori, izjavio je danas premijer Duško Marković i dodao da takva odluka vlade neće biti sakrivena od javnosti, ako se za tim ukaže potreba.
Marković je to rekao komentarišući medijske navode da je Crna Gora pripremila spisak nepoželjnih osoba iz Srbije, na kojem se navodno nalazi i poglavar SPC Irinej. "Kad bude bilo potrebe za tim, i kad bude opravdanih razloga, ona... »

Irinej: Mi smo jedan narod, iako smo podeljeni nismo razdeljeni

Dnevnik pre 11 sati
PODGORICA: Patrijarh Srpske pravoslavne crke Irinej poručio je danas na Cetinju da su Srbi i Crnogorci jedan narod, a iako su podeljeni, ne znači da su razdeljeni.
"Treba jedni druge da pomažemo i da budemo narod kakav gospod i naša istorija očekuju i žele“, poručio je Irinej, koji je u Crnu Goru doputovao sa patrijarhom Antiohije i celog istoka, Jovanom X. On je novinarima na Cetinju rekao... »

Stambeni krediti u Crnoj Gori dvostruko skuplji nego u EU

SEEbiz pre 14 sati
PODGORICA - Građanima Crne Gore je mnogo teže doći do krova nad glavom nego građanima Evropske unije (EU) jer su kamatne stope na stambene kredite duplo veće, dok su prosječna primanja čak triput manja.
Prosječna plata u EU je 1,520 eura, a u Crnoj Gori oko 500 eura. Takođe, kod nas su kamatne stope na stambene kredite između četiri i šest odsto, dok je u EU prosjek 1,9 procenata. Jedino što je skuplje u EU u odnosu na Crnu Goru... »

Knežević i Medojević ipak idu u zatvor?

IndeksOnline pre 15 sati
PODGORICA – Vanraspravno veće Višeg suda u Podgorici donijelo je odluku kojom je jednom od lidera Ddemokratskog fronta Milanu Kneževiću određena dvomesečna kazna zatvora zbog odbijanja da dostavi podatke o sudiji koji mu je navodno ponudio da za 10.000 evra ukine presudu zbog napada na policajaca... »

Patrijarhu Irineju dozvoljen ulazak u Crnu Goru

B92 pre 1 dan
B92: Patrijarhu Irineju dozvoljen ulazak u Crnu Goru
Podgorica -- Patrijarhu SPC Irineju dozvoljen je ulazak u Crnu Goru, saopšteno je iz crnogorske policije uoči njegove sutrašnje posete Crnoj Gori.
Policija se oglasila posle medijskih špekulacija da Irineju neće biti dozvoljen ulazak u Crnu Goru, jer je navodno na spisku nepoželjnih iz Srbije zbog ranijih izjava da je "položaj Srba ;u Crnoj Gori lošiji nego u vreme NDH i... »

Dačić: Znamo da nas prisluškuju, ali nas to ne uznemirava

Večernje novosti  pre 58 minuta  još 1 povezana

Na današnji dan, 16. oktobar

B92  pre 1 sat  još 1 povezana

Dodik:Prvo ću Kusturicu postaviti za savetnika

RTV  pre 47 minuta  još 2 povezane

Novi sukobi: Izraelci ranili 32 Palestinca tokom protesta

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.