Podgorica - vesti

Titov "daglas" sleteo i posle 6 decenija

B92 pre 3 sata
B92: Titov "daglas" sleteo i posle 6 decenija
Podgorica -- Šest decenija star "daglas DC-6B", kojim je Josip Broz Tito leteo 55 puta, sleteo je na tivatski aerodrom.
Avion je vlasništvo "Red bula", odnosno kluba starih aviona nazvanog "Leteći bikovi", pišu podgoričke "Vijesti", navodeći da je u pitanju "jedan od najspektakularnijih aviona na svetu". Radio Tivat je na svom portalu objavio da... »

Bošković: Crna Gora neće graditi NATO baze!

Kurir pre 15 sati
PODGORICA - Ministar odbrane Crne Gore Predrag Bošković poručio je da se na teritoriju te države neće graditi NATO baza.
On je naveo da planirani vojni poligon na planini Sinjajevini neće ugroziti biljni i životinjski svet na tom području. Vlada Crne Gore odlučila je da formira na planini Sinjajevini poligon za potrebe Vojske Crne Gore. Međutim,... »

Auto-put preuzimaju Amerikanci: "Žele" dve deonice

B92 pre 1 dan
B92: Auto-put preuzimaju Amerikanci: "Žele" dve deonice
Podgorica -- Američka Vekson grupa zainteresovana je da gradi preostale dve deonice auto-puta od Mateševa - Andrijevica - Boljare, nezvanično saznaje Pobjeda.
Memorandum o saradnji sa Vladom Crne Gore trebalo bi da bude potpisan uskoro. Uslovi koje najavljuje ova američka grupa su bolji od do sada ponuđenih za ovaj projekat. Vekson grupa izrazila je interes za ostvarivanje potencijalne... »

Podgorica test za sve stranke

Večernje novosti pre 1 dan
Za izbore u glavnom gradu 27. maja ove godine, političari su predali devet izbornih lista. I vladajuća i opozicione partije su ubeđene u trijumf. Pravo glasa ima 134.991 građanin
PREDSTOJEĆI izbori za skupštinu Podgorice biće test za sve političke stranke. Aktuelna vlast (koaliciju predvodi DPS) uverena je u trijumf, kao i opozicija koja tvrdi da je glavni grad njihovo bunjište. Pravo glasa ima 134.991... »

Crna Gora sprema žicu za granicu

Večernje novosti pre 1 dan
Podgorica priprema odgovor na najave većeg broja migranata koji bi mogli da pristignu preko Albanije
PODGORICA - Načelnik Odseka za nadzor državne granice u Crnoj Gori, Vojislav Dragović, saopštio je da postoji mogućnost da se u određenim slučajevima, ukoliko se broj migranata povećava "mimo redovnih granica", posegne za... »

Podgorica: Policija zaplenila 21 kilogram skanka i uhapsila dve osobe

Blic pre 1 dan
Podgorička policija zaplenila je danas 21 kilogram opojne droge skank i uhapsila dve osobe, L.P. (21) i G.P. (26), kod kojih je u "mercedesu" pronađeno 20 pakovanja opojne droge marihuana. Droga je zaplenjena nakon što je policija pokuššala da zaustavi vozilo ali su se osobe dala u beg, a policija... »

Crnogorska policija zaplenila 21 kilu skanka i uhapsila dve osobe

Dnevnik pre 1 dan
PODGORICA: Podgorička policija zaplenila je danas 21 kilogram opojne droge skank i uhapsila dva lica L.P. (21) i G.P. (26), kod kojih je u automobilu marke "Mercedes" pronađeno 20 pakovanja opojne droge marihuana.
Droga je zaplenjena nakon što je policija pokušala da zaustavi vozilo ali su se lica dala u beg, a policija ih je stigla i zaustavila u mestu Vrela. Kako stoji u saopštenju crnogorske policije, nakon detaljne kontrole vozila... »

Izgorele prostorije TV Pljevlja

B92 pre 1 dan
B92: Izgorele prostorije TV Pljevlja
Podgorica -- Prostorije televizije Pljevlja su izgorele, a povređenih nije bilo. Prostorije su, kako je saopštila vatrogasna služba, ;potpuno uništene.
"Prostorije televizije su potpuno izgorele, to je zgrada koja ima tri sprata, krov i zadnji sprat ;je potpuno izgoreo, dok je sačuvan ostatak zgrade, kao i zgrada koja je uz nju", saopšteno je. Uzrok požara nije poznat.... »

"Crna Gora neće graditi NATO baze"

B92 pre 1 dan
B92: "Crna Gora neće graditi NATO baze"
Podgorica -- Ministar odbrane Crne Gore Predrag Bošković poručio je da na teritoriji te države se neće graditi NATO baza jer, kako je rekao, za tim nema potrebe.
On je rekao da planirani vojni poligon na planini Sinjajevini neće ugroziti biljni i životinjski svet na tom području. Vlada Crne Gore odlučila je da formira na planini Sinjajevini Vežbovno-strelišni poligon za potrebe Vojske... »

"Ja Vučića spasavam, scenario iz CG spreman i za Srbiju"

B92 pre 2 dana
B92: "Ja Vučića spasavam, scenario iz CG spreman i za Srbiju"
Podgorica -- Glavni specijalni tužilac Crne Gore izjavio da je kriminalna organizacija koja je planirala nasilnu smenu vlasti u Crnoj Gori želela isti scenario i za Srbiju.
"Ova kriminalna organizacija stvorena je ne samo zbog Crne Gore nego i zbog drugih područja i jasno je da je pripremana slična situacija i u Srbiji. Ono što se pripremalo tadašnjem crnogorskom premijeru (Milu Đukanoviću),... »

Kina pozvala na gest dobre volje posle otkazivanja samita Tramp-Kim

Novi magazin  pre 3 sata  još 23 povezane

Vučić o ZSO: Ne očekujte mnogo bolje, biće teško

RTS  pre 1 sat  još 17 povezanih

Hjuston ponovo bolji od šampiona, na korak od finala NBA

Beta  pre 6 sati  još 13 povezanih

Spomen-obeležje stradalim policajcima

RTV  pre 50 minuta  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.