Podgorica - vesti

Mandić i Knežević u PG se vratili Vučićevim avionom

Dnevnik pre 21 sat
PODGORICA: Crnogorski mediji pišu da su se lideri opozicionog Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević vratili iz Beograda službenim avionom predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
To su objavili podgorički listovi Dan i Pobjeda, a preneli RTCG i CdM. Mandić i Knežević u četvrtak su prisustvovali svečanom ručku koji je u čast ruskog predsednika Vladimira Putina organizovao predsednik Srbije u Palati Srbija,... »

Martinović – Nepravda u senci Erdogana

IndeksOnline pre 19 sati
PODGORICA – „Ako se pokaže nemogućim da u CG dobijem fer i pravedan proces, svakako ću ići i na Evropski sud za ljudska prava u Strazburu, kad iscrpim nacionalne pravosudne mogućnosti“, najavio je Martinović Crna Gora, mala balkanska država na Jadranu, kandidat je za članstvo u EU. To za početak... »

Mandić i Knežević u Podgoricu se vratili Vučićevim avionom

RTV pre 21 sat
RTV: Mandić i Knežević u Podgoricu se vratili Vučićevim avionom
PODGORICA - Crnogorski mediji pišu da su se lideri opozicionog Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević vratili iz Beograda službenim avionom predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
To su objavili podgorički listovi Dan i Pobjeda, a preneli RTCG i CdM. Mandić i Knežević u četvrtak su prisustvovali svečanom ručku koji je u čast ruskog predsednika Vladimira Putina organizovao predsednik Srbije u Palati Srbija,... »

CBCG: Svjetska banka nije predlagala stečaj u Atlas banci

SEEbiz pre 21 sat
PODGORICA - Centralnoj banci Crne Gore (CBCG) nikada nije predlagano od Svjetske banke (SB) uvođenje stečaja u Atlas i IBM banci i takav navod ne postoji u pismu - odgovoru SB poslaniku Aleksandru Damjanoviću.
To tvrde u vrhovnoj monetarnoj instituciji u dopisu dostavljenom juče "Vijestima" koji su nazvali "pojašnjenjem" (ne demant) teksta "Svjetska banka predlagala stečaj u Atlas banci" koji su "Vijesti" juče objavile. Guverner CBCG... »

"Tu leže milijarde - mogli smo celu zemlju auto-putem"

B92 pre 1 dan
B92: "Tu leže milijarde - mogli smo celu zemlju auto-putem"
Podgorica -- U sivoj zoni se prometuje 300 do 350 miliona evra, od čega nijedan cent ne ode u budžet, rekao je predsednik Crnogorskog turističkog udruženja Žarko Radulović.
"Prošla godina je pokazala i da smo zatočeni u sivoj zoni, jer tamo su stotine miliona evra. Računajte od 2007. kad je nastupio investicioni bum, sve da je bilo "samo" po 300 miliona godišnje, to je 3,6 milijardi. Mogli smo celu... »

Italija najveći strani investitor u Crnoj Gori

SEEbiz pre 1 dan
PODGORICA - U našu zemlju strani finansijeri su za jedanaest mjeseci uložili čak 747,61 milion eura.
No, nastavljen je trend značajnog odliva koji je na kraju novembra iznosio čak 443,97 miliona eura, pa tako i konačni iznos sredstava koja su ostala u Crnoj Gori predstavlja tek 40,61 odsto investicija, navode Dnevne novine. U... »

Objavljen oglas za dokapitalizaciju Atlas banke

SEEbiz pre 1 dan
PODGORICA - Privremena upravnica Tanja Terić donijela je u odluku o zatvorenoj dokapitalizaciji Atlas banke od 22 miliona eura, koja je danas objavljena u crnogorskim medijima.
U odluci o zatvorenoj ponudi emisije akcija postojećim akcionarima po osnovu prava preče kupovine navodi se da će biti emitovano 88,71 hiljada običnih akcija nominalne vrijednosti 248 eura, piše Pobjeda. "Emisija će se smatrati... »

Šta je Putin rekao liderima crnogorske opozicije

RTV pre 1 dan
RTV: Šta je Putin rekao liderima crnogorske opozicije
PODGORICA - Predsednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić i lider Demokratske narodne partije Milan Knežević sastali su se u Beogradu sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, koji im je, kako je saopštio Demokratski front, poručio da su pravi heroji, prenela je RTCG.
Demokratski front naveo je da su Mandić i Knežević Putinu preneli pozdrave srpskog naroda iz Crne Gore i istakli da ga većinska Crna Gora doživljava i kao svog predsednika. Putin je, kako tvrde, zahvalio liderima Fronta i poželeo... »

Uskoro crvena poternica za Kneževićem?

B92 pre 1 dan
B92: Uskoro crvena poternica za Kneževićem?
Podgorica -- Podgorički list "Pobjeda" piše da je u toku postupak za raspisivanje crvene međunarodne poternice za predsednikom Atlas grupe Duškom Kneževićem.
Kneževićem je crnogorskom pravosuđu nedostupan i on se, prema njegovim navodima, nalazi u Londonu i nema nameru da se pojavi u Crnoj Gori. To prenosi RTCG i podseća da je KneĹľević u intervjuu za TV Vijesti rekao da se nalazi u... »

Sud odredio Dušku Kneževiću mjesec dana pritvora

SEEbiz pre 2 dana
PODGORICA - Viši sud u Podgorici odredio je danas pritvor od mjesec dana predsedniku Atlas grupe Dušku Kneževiću, saopšteno je iz suda.
Sudija za istragu donio je odluku o pritvoru na zahtjev Specijalnog državnog tužilaštva. Za Kneževićem, koji se nalazi u Londonu, crnogorske vlasti su raspisale nacionalnu potjernicu. Vlasnik Atlas banke Duško Knežević osumnjičen... »

©2018 Netmark d.o.o.