Podgorica - vesti

Đukanović: Nije isključena moja kandidatura za predsednika

B92 pre 9 sati
B92: Đukanović: Nije isključena moja kandidatura za predsednika
Podgorica -- Lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović izjavio je da ne isključucuje mogućnost da se kandiduje na predsedničkim izborima u Crnoj Gori.
DPS će na predstojećim predsedničkim izborima predložiti dovoljno kvalitetnog kandidata, sa kojim će ostvariti važnu političku pobedu i učvrstiti evroatlantski smer Crne Gore, izjavio je Đukanović za hrvatski "Večernji list". On... »

Đukanović ne isključuje mogućnost kandidovanja za predsednika Crne Gore

Politika pre 14 sati
PODGORICA – Lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović izjavio je da ne isključuje mogućnost da se kandiduje na predsedničkim izborima u Crnoj Gori. DPS će na predstojećim predsedničkim izborima predložiti dovoljno kvalitetnog kandidata, sa kojim će ostvariti važnu političku pobedu... »

Filmska potera u crnoj gori: Policija zaplenila 170 kilograma skanka (video)

Blic pre 14 sati
Crnogorska policija saopštila je da je zaplenila oko 170 kilograma skanka od P.P. (24) iz Podgorice, koji je uhapšen jutros u policijskoj poteri.
Crnogorska granična policija je izvršili blokadu terena prema Albaniji i pokušala da zaustavi vozilo "opel astra" kojim je upravljalo lice P.P, koje se nije zaustavilo, već je udarilo policijsko vozilo "dačija daster" i pobeglo u... »

U Crnoj Gori se pojavile "čitulje" nerođenim devojčicama

Dnevnik pre 21 sat
PODGORICA: U crnogorskim gradovima pojavili su se plakati i čitulje koji upozoravaju na zloupotrebu prenatalnih testova za rano otkrivanje pola deteta i praksu selektivnih abortusa.
"Ovim putem vas obaveštavamo da se u Crnoj Gori godišnje izvrši veliki broj selektivnih abortusa.#Neželjena. Neki roditelji više žele dečake, pa zato devojčice često ne dobiju priliku da budu rođene. Sprečimo zloupotrebu... »

U Crnoj Gori se pojavile "čitulje" nerođenim devojčicama

RTV pre 22 sata
RTV: U Crnoj Gori se pojavile "čitulje" nerođenim devojčicama
PODGORICA - U crnogorskim gradovima pojavili su se plakati i čitulje koji upozoravaju na zloupotrebu prenatalnih testova za rano otkrivanje pola deteta i praksu selektivnih abortusa.
"Ovim putem vas obaveštavamo da se u Crnoj Gori godišnje izvrši veliki broj selektivnih abortusa.#Neželjena. Neki roditelji više žele dečake, pa zato devojčice često ne dobiju priliku da budu rođene. Sprečimo zloupotrebu... »

Podgorica prevazišla Vašington: O Rusima sve najgore

Sputnik pre 1 dan
Crnogorski ministar spoljnih poslova Srđan Darmanović ustvrdio je da obnavljanje odnosa Crne Gore i Rusije „ne ide lako“, komentarišući stav šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova da je aktuelni sudski proces protiv Demokratskog fronta politički motivisan.
Darmanović je takođe rekao da je dok je slučaj „državni udar“ bio u istrazi, Crna Gora dobila „značajnu pomoć i podatke od prijatelja iz Srbije i više NATO zemalja“. „Što se nas tiče tu nema sumnje u to šta se zbivalo“, rekao je... »

Mandić i Radunović oslobođeni krivice

Večernje novosti pre 1 dan
Apelacioni sud u podgorici potvrdio je presudu Višeg suda funkcionerima Demokratskog fronta
Podgorica - Apelacioni sud potvrdio je oslobađajuću presudu visokim funkcionerima DF, Andriji Mandiću i Slavenu Radunoviću, koje je Tužilaštvo tretiralo za pokušaj nasilne promene državnog uređenja tokom protesta 2015. godine,... »

CIA udara na Srbiju: Na sastanku u Podgorici dogovorene "radikalne mere" protiv BIA i vlasti u Srbiji!

Press pre 1 dan
Šefovi službi Crne Gore, BiH, Makedonije, Albanije, 'Kosova' i Hrvatske na poziv CIA sastali se u hotelu 'Podgorica' od 23. do 25. oktobra. Dogovorene 'radikalne mere' protiv državnog vrha Srbije i zajednički udar na BIA * Srbija označena kao 'ruska baza' na Balkanu
Američka Centralna obaveštajna agencija (CIA) organizovala je prošlog meseca sastanak šefova crnogorske, makedonske, albanske, 'kosovske', bosanske i hrvatske tajne služe u hotelu 'Podgorica' u glavnom gradu Crne Gore! Na tom... »

"Region na nivo pre 2008. god, CG najbrže raste"

B92 pre 2 dana
B92: "Region na nivo pre 2008. god, CG najbrže raste"
Podgorica -- Svetska banka je ocenila da Crna Gora ima najbržu rastuću ekonomiju u regionu, pišu Dnevene novine.
Izveštaj SB potvrdio je i ocene iz Vlade, ali i premijera Duška Markovića koji je nedavno medijima kazao da dosadašnji rezultati ukazuju na dobre trendove, te istakao da će se nastaviti i stopa ekonomskog rasta, ali i porast... »

Husović: Crna Gora da ukloni krst sa Sahat kule

B92 pre 2 dana
B92: Husović: Crna Gora da ukloni krst sa Sahat kule
Podgorica -- Predsednik Bošnjačke stranke Rafet Husović i potpredsednik vlade očekuje od, kako je rekao, većinske Crne Gore da ukloni krst sa podgoričke Sahat kule.
"Ja nisam vratio krst na vakuf Osmanagića i onaj ko je to uradio zaista nije imao sluha za građansku Crnu Goru. Nismo se stranački mešali u taj posao, što je bilo u nadležnosti državnih organa", kazao je Husović. "Skoro kompletna... »

Siniša Kovačević: Loša iscenirana melodrama Vučića

Danas  pre 10 sati  još 1 povezana

Haradinaj: Kasnili smo, zato nije bilo obraćanja sa Mogerini

Večernje novosti  pre 9 sati  još 3 povezane

Navijači jasni: "Grobari" opet skandirali: Muto, odlazi /foto/

Blic sport  pre 10 sati  još 4 povezane

Na današnji dan, 19. novembar

B92  pre 7 sati  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.