Podgorica

Zaključavanje Podgorice, Cetinja, Ulcinja, Herceg Novog…

IndeksOnline pre 9 sati
PODGORICA – Komisija za zaštitu stanovništva od kovid-19, a na predlog Instituta za javno zdravlje, usvojila je danas nove mere, prema kojima će biti zaključano više gradova u Crnoj Gori, među kojima su i Podgorica, Cetinje i Herceg Novi. Kako je… »

Stroge mere u CG: Zaključani Podgorica, Cetinje, Ulcinj, Herceg Novi…

Vesti online pre 9 sati
Komisija za zaštitu stanovništva od Covid-19, a na predlog Instituta za javno zdravlje, usvojila je danas nove mere, prema kojima će biti zaključano više gradova u Crnoj Gori, među kojima su i Podgorica, Cetinje i Herceg Novi. Kako je saopšteno iz… »

Od 2. marta zatvaranje u još pet gradova Crne Gore

Slobodna Evropa pre 9 sati
Od 2. marta građanima Podgorice, Cetinja, Ulcinja, Herceg Novog i Plužina biće zabranjen izlazak iz opština, saopštila je Komisija za zaštitu stanovništva od bolesti COVID-a 19. Zabrane napuštanja mjesta prebivališta već važe za Budvu i Tivat… »

Proglašen karantin u još šest opština u Crnoj Gori

N1 Info pre 9 sati
Crnogorska Komisija za zaštitu stanovništva od kovida-19 je, na predlog Instituta za javno zdravlje, odlučila da proglasi karantin na teritorijama opština Podgorica, Cetinje, Ulcinj, Herceg Novi, Nikšić i Plužine, a ta mera je produžena u Budvi i… »

Nove mere u CG: Zaključavanje Podgorice, Cetinja, Ulcinja…

Nova pre 9 sati
Komisija za zaštitu stanovništva od bolesti COVID-19, na predlog Instituta za javno zdravlje, usvojila je danas nove mere, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja. Zatvaraju se opštine Podgorica, Cetinje, Ulcinj, Herceg Novi, Nikšić i Plužine. Ranije… »

Zatvaraju se gradovi u crnoj gori: Nove rigorozne mere protiv virusa korona

Večernje novosti pre 10 sati
KOMISIJA za zaštitu stanovništva od bolesti kovid-19, na predlog Instituta za javno zdravlje, usvojila je danas nove mere – zaključavanje Podgorice, Cetinja, Ulcinja, Herceg Novog, Nikšića i Plužina, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja. Mera… »

Zaključavaju se Podgorica, Cetinje, Ulcinj, Herceg Novi

Alo pre 10 sati
U Crnoj Gori je između dva epidemiološka preseka zbog posledica zaraze korona virusom preminulo četvoro obolelih, objavio je danas Institut za javno zdravlje u Podgorici. Analizom 1.783 uzorka potvrđena su još 502 slučaja zaraze, a prijavljeno je da… »

Crna Gora pooštrava mere: Zabranjen izlazak iz nekoliko gradova, osim u ovim slučajevima

Telegraf pre 10 sati
Mere će biti na snazi do 10. marta. Komisija za zaštitu stanovništva od bolesti kovid-19 u Crnoj Gori, na predlog Instituta za javno zdravlje, usvojila je nove mere koje stupaju na snagu od utorka, 2. marta. Pored mera koje nastavljaju da važe u… »

Zaključavanje Podgorice, Cetinja, Ulcinja, Herceg Novog...

Politika pre 10 sati
PODGORICA - Komisija za zaštitu stanovništva od kovid-19, a na predlog Instituta za javno zdravlje, usvojila je danas nove mere, prema kojima će biti zaključano više gradova u Crnoj Gori, među kojima su i Podgorica, Cetinje i Herceg Novi. Kako je… »

Nove oštre mere u crnoj gori - zabranjen izlazak iz Podgorice, cetinja, nikšića: Evo kada stupaju na snagu!

Mondo pre 10 sati
Komisija za zaštitu stanovništva od bolesti COVID-19, na predlog Instituta za javno zdravlje, usvojila je nove mere koje stupaju na snagu od utorka, 2. marta. Komisija za zaštitu stanovništva od bolesti COVID-19, na predlog Instituta za javno… »

Vremenska prognoza »

Podgorica »
subota
Vedro
Vedro
7 ˚C
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4˚ / 14˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4˚ / 15˚

Vesti dana »