Podgorica

Ministar spoljnih poslova Kosova ukinuo odluke o imenovanju 14 konzula

B92 pre 2 dana
Ministar spoljnih poslova i dijaspore tzv. Kosova Glauk Konjufca ukinuo je odluku o imenovanju 14 konzula za koje smatra da su imenovani suprotno zakonu. Kako je saopšteno iz Ministarstva spoljnih poslova Kosova, na osnovu Zakona o spoljnoj službi i… »

Niški gimnazijalci putuju u Porto na prestižnu IT konferenciju

Jugmedia pre 2 dana
Stručni žiri trećeg regionalnog takmičenja u izradi aplikacija za mobilne uređaje „Regionalni app izazov“, kao najbolje proglasio je aplikacije „Starlight“ tima iz gimnazije „Svetozar Marković“ iz Niša, „KuMe“ (Kućni menadžer)… »

Odgovor crnogorskog oficira načelniku Generalštaba: Pozdrav, vidimo se u nedelju, ako bog da FOTO

B92 pre 2 dana
Podgorica -- Crnogorski oficir "pozdravio" je načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore rečima: Vidimo se u nedelju, ako bog da, na litiji. Podsetimo, kako su u sredu preneli mediji načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore general Dragutin DakicĚ�… »

Đukanović: Neprijatelji hoće Crnu Goru da vrate u mračni srednji vek

Večernje novosti pre 2 dana
Analizirajući aktuelnu političku situaciju, predsednik Crne Gore rekao da država Crna Gora usvajanjem i primenom Zakona o slobodi veroispovesti brani svoj građanski koncept. Ne postoji nijedan objektivan razlog za izmenu ni za povlačenje Zakona o… »

U Crnoj Gori promena dokumenata od marta?

RTV pre 2 dana
PODGORICA - Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Mevludin Nuhodžić informisao je u ponedeljak najviše predstavnike diplomatskog kora, EU i OEBS, da će od marta početi promena pasoša i ličnih karata državljana Crne Gore, što je naišlo na… »

Ministarstvo kulture CG osudilo novo skrnavljenje spomenika kulture

Glas Amerike pre 2 dana
PODGORICA — Ministarstvo kulture Crne Gore osudilo je u četvrtak najnovije u seriji skrnavljenja kulturnih spomenika u toj zemlji, nakon što su nepoznati počinioci tokom protekle noći iscrtali "trobojku" na Tabiji, otomanskom utvrđenju u Sutomoru… »

Crna Gora opet na nogama: Podgoricu zagrlila reka ljudi, u Beranama litiju dugu dva kilometara predvode majke sa decom, vernici…

Večernje novosti pre 2 dana
Kao i svakog četvrtka od 26.decembra prošle godine,tako se i ovog, verni narod Crne Gore okuplja u litijama širom zemlje. Kao i svakog četvrtka od 26.decembra prošle godine,tako se i ovog, verni narod Crne Gore okuplja u litijama širom zemlje… »

Proglašeni pobednici u izradi aplikacija za mobilne uređaje

B92 pre 2 dana
Banjaluka -- Telekom Srbija, m:tel BiH i m:tel Crna Gora organizovale su u Banjaluci finale trećeg takmičenja u izradi aplikacija za mobilne uređaje "Regionalni app izazov". Kompanije, članice Telekom Srbija grupe, saopštile su da je u finalu… »

I ovog četvrtka litije širom Crne Gore, Amfilohije u Pljevljima

RTV pre 1 dan
PODGORICA - Protestne šetnje zbog spornog Zakona o slobodi veroispovesti su i danas organizovane širom Crne Gore. Litiju je u Pljevljima predvodio mitropolit Amfilohije koji je rekao "da su ove naše mirne i spokojne litije čudo Božje koje ukrašava… »

Knežević: Izvestioci SE utvrdili da je Sinđelić lagao

RTV pre 2 dana
PODGORICA - Jedan od lidera opozicionog Demokratskog fronta (DF), Milan Knežević, predočio je danas novinarima deo preliminarnog izveštaja eksperata Saveta Evrope, koji su utvrdili da je Saša Sinđelić, svedok saradnik u postupku za pokušaj… »

Vremenska prognoza »

Podgorica »
subota
Vedro
Vedro
8 ˚C
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4˚ / 12˚
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
6˚ / 15˚

Vesti dana »