Podgorica

Šta stoji iza pozivanja svih ambasadora u Crnu Goru?! Hitne konsultacije zakazane za sutra!

Pravda pre 1 dan
Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore pozvalo je sve diplomatsko-konzularne predstavnike da dođu u Crnu Goru do 18. januara zbog održavanja ambasadorskih konsultacija, saopšteno je u Podgorici. Navedeno je da se konsultacije održavaju od 18… »

CG: MSP pozvalo sve ambasadore na konsultacije

Dnevnik pre 1 dan
PODGORICA: Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore pozvalo je sve diplomatsko-konzularne predstavnike da dođu u Crnu Goru do 18. januara zbog održavanja ambasadorskih konsultacija, saopšteno je u Podgorici. Navedeno je da se konsultacije održavaju od… »

Velike promene u crnoj gori: Kreće čistka milovih direktora - pogledajte ko je sve na tapetu!

Srbija danas pre 1 dan
U narednim danima biće smenjen značajan broj direktora srednjih i osnovnoh škola, koji su kadrovi DPS-a. Kako saznajemo, među njima biće i direktorica Gimnazije u Podgorici, Zoja Bojanić Lalović. Ona je inače, visoka funkcionerka DPS-a i član… »

Sprema se obnova crkve Svetog Nikole u Prizrenu

Dnevnik pre 1 dan
PRIZREN: Tek što je jesenas završena obnova crkve Svetog Pantelejmona u Prizrenu, Odbor za obnovu svetinja nekadašnje prestonice cara Dušana na Kosovu i Metohiji, pokrenuo je vraćanje u prethodno stanje još jednog, poslednjeg neobnovljenog hrama… »

Pretila na društvenim mrežama Crnogorcima i Albancima

Nova pre 1 dan
Natalija Nilević (26) iz Podgorice privedena je u policiju nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak kako preti Crnogorcima i Albancima. O slučaju je obavešteno Više državno tužilaštvo koje je kvalifikovalo delo “izazivanje verske i… »

Sutra veliki sastanak u Podgorici, ko se ne pojavi leti mu glava!

Alo pre 1 dan
Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore pozvalo je sve diplomatsko-konzularne predstavnike da dođu u Crnu Goru do 18. januara zbog održavanja ambasadorskih konsultacija, saopšteno je u Podgorici. Navedeno je da se konsultacije održavaju od 18… »

Okuplja se reprezentacija: Vaterpolisti stižu na pripreme

Srbija danas pre 1 dan
Uvertira za turnir u Podgorici. Kandidati za Vaterpolo reprezentaciju Srbije od sutra pa do 23. januara treniraće u Beogradu, saopštio je danas Vaterpolo savez Srbije. Kako se navodi, od 25. januara trebalo bi da se pridruže vaterpolosti Nojski la Seka… »

Marić je ubio Ljiljanu, pa prodao njen auto i pobegao u BiH: Saučesnik o ubistvu ćutao za šaku evra

Telegraf pre 1 dan
Nestanak Ljiljane Simić je policiji 6. septembra prijavila prijateljica koja je trebalo žrtvu da poveze na aerodrom u Dubrovniku odakle je imala let za Kanadu. Vanraspravno veće Višeg suda u Podgorici potvrdilo je optužnicu protiv Zorana Marića i… »

Šta stoji iza pozivanja svih ambasadora u Crnu Goru: Hitne konsultacije zakazane za sutra

Srbija danas pre 1 dan
Svi crnogorski ambasadori pozvani su konsultacije u Crnu Goru. Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore pozvalo je sve diplomatsko-konzularne predstavnike da dođu u Crnu Goru do 18. januara zbog održavanja ambasadorskih konsultacija, saopšteno je u… »

Ostojić: Radujemo se izazovima u Banjaluci

Sport klub pre 1 dan
Košarkaši Studentskog centra otputovali su za Banjaluku, gde će od 18. do 24. januara učestvovati na drugom od tri turnira ABA 2 lige. Izabranici Nenada Trajkovića imaju skor 4-0, a slede dueli sa ekipama MZT Skoplja, Gorice i Zlatibora. Pored toga… »

Vremenska prognoza »

Podgorica »
subota
Vedro
Vedro
-2 ˚C
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-1˚ / 5˚
sreda
Sneg
Sneg
-7˚ / 4˚

Vesti dana »