Podgorica

Crnogorska vlast lagala evropske pravnike o spornom zakonu, izveštaj Saveta Evrope otkrio: Podgorica manipulisala…

Večernje novosti pre 2 dana
Cilj Zakona o slobodi veroispovesti je jačanje crnogorske crkve - piše u izveštaju SE. REŽIM u Crnoj Gori izmanipulisao je Venecijansku komisiju, koja je prošle godine analizirala kontroverzni Zakon o slobodi veroispovesti. Pravnicima ovog tela… »

Vladimir Pavićević o potezima vlasti u Podgorici, litijama: Milo je autokrata, teret je i Crnoj Gori i Evropi

Kurir pre 2 dana
Ocena - Što više režim forsira primenu Zakona o slobodi veroispovesti, to su skupovi sve brojniji. Što je veća represija režima, to su skupovi sve mirniji. Đukanović nema odgovor na to. U savremenoj Evropi nema države koja ima gori zakon od… »

Podgoričanka kojoj je zabranjen ulaz u Srbiju: Ko je članica "ženske bande" koju je dečko danima mučio u stanu?

Blic pre 2 dana
Nikolija Nina Lačević koju je dečko Petar Pejović (24) pretukao u stanu u Podgorici zbog čega je intervenisala policija, od ranije je poznata srpskoj i crnogorskoj policji, a našla se i na spisku osoba kojima je zabranjen ulaz u Srbiju! Više od pet… »

Vojnicima u Crnoj Gori zabranjuju učešće u litijama?

RTV pre 3 dana
PODGORICA - Protiv pripadnika Vojske Crne Gore koji budu prisustvovali litijama biće pokrenut disciplinski postupak i biće udaljeni iz službe, pišu "Večernje novosti". Pripadnici Vojske Crne Gore bi, pored toga, trebalo da utiču i na članove svojih… »

Suđenje za Jugetovo ubistvo počeće 10. marta, optuženi negira krivicu

Vranje news pre 3 dana
Pred Višim sudom u Vranju u sredu je održano pripremno ročište u predmeta vezanom za ubistvo Vranjanca Jugoslava Jugeta Cvetanovića, na kome je doneta odluka da glavni pretres u ovom predmetu počne 10. marta, potvrđeno je u dopisu iz Višeg suda… »

Izvestioci Saveta Evrope: Zašto je potreban prenos vlasništva crkvene imovine

Politika pre 3 dana
Iz SE ističu da nisu dobili jasno objašnjenje koncepta „kulturno nasleđe” koji su vlasti koristile da opravdaju mogući povraćaj imovine od Srpske pravoslavne crkve, dok je crnogorska vlast uveravala Venecijansku komisiju da prenos imovine neće… »

Prijava protiv dva maloletnika iz Nikšića zbog paljenja zastave

RTV pre 3 dana
PODGORICA - Policija je u Nikšiću podnela krivičnu prijavu protiv dvojice maloljetnika zbog skrnavljenja državne zastave, saopšteno je iz Uprave policije. "Nikšićka policija je, postupajući po prijavi građana, obavila razgovore sa maloletnim M.V… »

Ovoj crnogorki je zabranjen ulazak u Srbiju: Ninu članicu ženske bande dečko premlatio i mučio u stanu!?

Kurir pre 3 dana
Nikolija Nina Lačević koju je dečko Petar Pejović (24) pretukao u stanu u Podgorici zbog čega je intervenisala policija, od ranije je poznata srpskoj i crnogorskoj policji, a našla se i na spisku osoba kojima je zabranjen ulaz u Srbiju! Više od pet… »

Policija na pragu da rasvetli ubistvo Roganovića i ranjavanje Krstovića, DNK otkriva saučesnike?

Večernje novosti pre 2 dana
Pritvor Dragiši Bulatoviću, čiji su tragovi nađeni kraj zapaljenog auta. CRNOGORSKA policija na pragu je da reši oružani napad na Igora Krstovića (35), koji se dogodio nadomak njegove kuće u Podgorici 28. januara ove godine i ubistvo Šćepana… »

Hitna vest stiže iz Vatikana

Alo pre 2 dana
Crna Gora se nije našla na listi zemalja koje Papa planira da poseti tokom ove godine. Vlada Crne Gore je u decembru, posle susreta premijera Duška Markovića i pape u Vatikanu, pompezno najavila da će poglavar Rimokatoličke crkve sigurno posetiti… »

Vremenska prognoza »

Podgorica »
subota
Vedro
Vedro
8 ˚C
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4˚ / 12˚
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
6˚ / 15˚

Vesti dana »