Podgorica

Nije ni pokušavao da se sakrije: Plaćeni ubica izvršio četiri likvidacije, pa nastavio mirno da živi u Zeti sve dok nije…

Blic pre 5 dana
Marjan Vujačić, koji se tereti za ubistva Veska Kalezića i Mila Ilića u Podgorici, nakon što je izvršio ta dela, mirno je živeo u Zeti i nije se skrivao. Ova saznanja objavila je crnogorska Borba, pozivajući se na izvore iz vrha policije… »

Evakuisano osam osoba kod Nikšića: "Ovakvu situaciju ne pamte ni najstariji meštani" FOTO/VIDEO

B92 pre 5 dana
Podgorica -- U selu Broćanac kod Nikšića evakuisano je osam osoba iz dva domaćinstva Nikolića, kod kojih je situacija nakon nevremena najsloženija, javila je Mina. Načelnik Službe zaštite i spasavanja Veselin Gardašević rekao je da se njihova… »

Crna Gora: Prvo krštenje transrodne osobe u Podgorici

BBC News pre 6 dana
Vuk Adžić kršten je u Hramu Hristovog Spasenja u Podgorici - bilo je to prvo krštenje transrodne osobe pre operacije korekcije pola. Vuk Adžić je nekoliko nedelja dan počinjao na isti način - ustao bi u devet ujutru i telefonom nazvao Mitropoliju… »

Nevreme širom Crne gore: Kuće poplavljene, kruzer nije ušao u zaliv

Dnevnik pre 6 dana
PODGORICA: Nove padavine u Crnoj Gori donele su probleme građanima širom zemlje - reke su se izlile, poplavljene su kuće i kafići, saobraćaj je otežan, a spasioci su na terenu i imaju veliki broj intervencija. Zbog loše meteorološke situacije u… »

"Autokefalnost CPC kao deo nacionalnog identiteta"; SPC: To je kršenje Ustava

B92 pre 6 dana
Podgorica -- Vladajuća Demokratska partija socijalista radiće na obnovi autokefalnosti Crnogorske pravoslavne crkve, kao neodvojivog dela državnog i nacionalnog identiteta. To je za Radio CG potvrdio funkcioner i poslanik te stranke Miodrag Vuković. U… »

Najjeftinija struja za industrijske potrošače u regionu je u Crnoj Gori

B92 pre 6 dana
Podgorica -- Najnižu cenu električne energije industrijski potrošači u regionu prošle godine su plaćali u Crnoj Gori i ona je iznosila 5,36 centi po kilovatsatu. Najviša industrijska cena u regionu, od 7,59 centi, zabeležena je u Severnoj… »

Kentera: Rusija i Kina će se aktivirati na ovim prostorima

B92 pre 6 dana
Podgorica -- Predsednik Atlanskog saveza Crne Gore Savo Kentera ocenio je da će se posle poteza EU da ne otvori pregovore sa Skopljem i Tiranom Rusija i Kina aktivirati. Kentera smatra da će zato Brisel morati da preispita svoje odluke. On je za Novu M… »

Poplave "odsjekle" desetine kuća i zatvorile puteve prema sjeveru

Glas Amerike pre 6 dana
PODGORICA — Jake kiše praćene južnim vjetrom koje su u srijedu pogodile Crnu Goru “odsjekle” su više desetina kuća i obustavile saobraćaj na nekoliko glavnih puteva, koji spajaju glavni grad Podgoricu sa nekoliko opština na sjeveru zemlje… »

Plaćeni ubica izvršio četiri likvidacije, pa nastavio mirno da živi u Zeti! Nije ni pokušavao da se sakrije... A onda je…

Kurir pre 5 dana
Marjan Vujačić, koji se tereti za ubistva Veska Kalezića i Mila Ilića u Podgorici, nakon što je izvršio ta dela, mirno je živeo u Zeti i nije se skrivao. Ova saznanja objavila je crnogorska Borba, pozivajući se na izvore iz vrha policije… »

Prokletstvo Budućnosti u završnicama, Dion Tompson vrhovima prstiju utišao Podgoricu

Mozzart sport pre 5 dana
Unikaha slavila na gostovanju u Morači. Svašta je Budućnost preživela u ovih mesec i po dana nove sezone, od toga da ostanu bez trenera, do toga da im se evropske ambicije uruše kao kula od karata posle najava da će klub napasti trofej u Evrokupu… »

Vremenska prognoza »

Podgorica »
subota
Slaba kiša
Slaba kiša
15 ˚C
sreda
Kiša
Kiša
12˚ / 15˚
četvrtak
Pljuskovi
Pljuskovi
11˚ / 16˚

Vesti dana »