Podgorica

Crna Gora: Ko će formirati novu vladu?

RTV pre 5 sati
PODGORICA - Mandatar za sastav nove crnogorske vlade Zdravko Krivokapić počeće ove nedelje razgovore o sastavljanju izvršne vlasti, a prvo će razgovarati sa liderima Demokratskog fronta. Prema pisanju lista Dan, iako sastanci nisu zakazani, očekuje… »

Počele nove mere; U delovima Crne Gore i policijski čas

B92 pre 5 sati
Podgorica -- U ponoć u delovima Crne Gore na snagu stupio policijski čas. Imajući u vidu izuzetno rasprostranjenu lokalnu transmisiju korona virusa, veliki broj slučajeva u bolnicama i ogroman pritisak na zdravstveni sistem, Institut za javno zdravlje… »

CG: Od danas dodatne mere, apel građanima da ih poštuju

Dnevnik pre 5 sati
PODGORICA: Imajući u vidu izuzetno rasprostranjenu lokalnu transmisiju korona virusa, veliki broj slučajeva u bolnicama i ogroman pritisak na zdravstveni sistem, Institut za javno zdravlje (IJZ) Crne Gore predložio je uvođenje dodatnih mera od radi… »

CG: Razgovori o formiranju nove vlade počinju ove nedelje

Dnevnik pre 5 sati
PODGORICA: Mandatar za sastav nove crnogorske vlade Zdravko Krivokapić počeće ove nedelje razgovore o sastavljanju izvršne vlasti, a prvo će razgovarati s liderima Demokratskog fronta. Prema pisanju lista Dan, iako sastanci nisu zakazani, očekuje se… »

Vojska CG ide u NATO misiju

B92 pre 5 sati
Podgorica -- Generalštab Vojske Crne Gore nije odustao od upućivanja pripadnika Vojske u NATO misiju u Iraku, koja će se realizovati kada se za to stvore uslovi. To je saopšteno iz Ministarstva odbrane. Kako prenosi podgorički list Pobjeda… »

Ko će biti šef bezbednosnih službi – Abazović ili Medojević?

Vesti online pre 5 sati
Lider građanskog pokreta URA Dritan Abazović i predsednik Pokreta za promene Nebojša Medojević, mogući su kandidati vladajuće tročlane koalicije za funkciju potpredsednika Vlade koordinatora svih bezbednosnih službi, pišu podgoričke… »

Policijski čas u tri grada u Crnoj Gori

N1 Info pre 5 sati
U Nikšiću, Beranama i Andrijevici od večeras se uvodi policijski čas. Reč je o novim merama Nacionalnog koordinacionog tiela s ciljem sprečavanja širenja virusa korona. Zabrana napuštanja objekata stanovanja u tri crnogorska grada biće na snazi… »

Abazović i Medojević kandidati za šefa bezbednosnih službi?

Alo pre 5 sati
Lider građnskog pokreta URA Dritan Abazović i predsednik Pokreta za promene Nebojša Medojević, mogući su kandidati vladajuće tročlane koalicije za funkciju potpredsednika Vlade koordinatora svih bezbednosnih službi, pišu podgoričke Dnevne… »

Danas počinje policijski čas u crnoj gori: U tri grada uvedena zabrana kretanja i rada ugostiteljskih objekata

Srbija danas pre 6 sati
U Rožajama je zabranjen rad ugostiteljskih objekata i kućne posete. Od danas pa do 12. oktobra, zbog porasta slučajeva korona virusa u Nikšiću, Beranama i Andrijevici zabranjeno je napuštanje domova od 22 časa do pet sati ujutro, a zabranjen je i… »

U delovima Crne Gore uveden policijski čas

Sputnik pre 6 sati
Od danas pa do 12. oktobra, zbog porasta slučajeva korona virusa u Nikšiću, Beranama i Andrijevici zabranjeno je napuštanje domova od 22 časa do pet sati ujutro, a zabranjen je i rad ugostiteljskih objekata i kućne posete. U Rožajama je zabranjen… »

Vremenska prognoza »

Podgorica »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
21 ˚C
ponedeljak
Pljuskovi
Pljuskovi
14˚ / 20˚
utorak
Pljuskovi
Pljuskovi
13˚ / 19˚

Vesti dana »