Vojska se ograđuje od "sveta naopačke": Italijanski general izazvao lavinu optužbi zbog svoje knjige o "Diktaturi manjine"

Večernje novosti 21.08.2023  |  Milica Ostojić Specijalno za
Vojska se ograđuje od "sveta naopačke": Italijanski general izazvao lavinu optužbi zbog svoje knjige o "Diktaturi manjine"

Dragi homoseksualci, vi niste normalni, urazumite se! Ovako se u knjizi "Svet naopačke" ustremio na "diktaturu manjine" italijanski general Roberto Vanači (55), bivši načelnik Padobranske jedinice "Folgore", danas komandant Vojnogeografskog instituta u Firenci. Usledila je prava oluja u Italiji zbog njegove knjige, koju je sam objavio. Pristižu ocene sa svih strana i osude da je "jezik trivijalan i seksistički".

Roberto Vanači - Prijavljujem pravo na mržnju - odgovara on, napadajući feministe, "ambijentaliste" koji uništavaju životnu sredinu, porodice duginih boja, ilegalne imigrante, delinkvente i nasilnike i one koji žele da poverujemo da rase ne postoje. General koristi direktnu terminologiju: - Normalnost je heteroseksualnost. Međutim, ako vam se to ne čini normalnim, krivica je u međunarodnom lobiju homoseksualaca - veli on. U jednom poglavlju govori o pravu na

Pročitajte još

Ključne reči

Svet, najnovije vesti »