Rat u Ukrajini: Odbijeni napad Ukrajinaca u južnodonjeckom pravcu; Putin poslao jasne poruke o postizanju mira (foto/video)

Večernje novosti 15.09.2023  |  Novosti online
Rat u Ukrajini: Odbijeni napad Ukrajinaca u južnodonjeckom pravcu; Putin poslao jasne poruke o postizanju mira (foto/video)

RAT u Ukrajini ušao je u 569. dan. Kijev je optužio Moskvu za jučerašnje granatiranje Hersonske oblasti, u kojem je, kako tvrde, ubijeno šestogodišnje dete, a ranjeno nekoliko osoba. Moskva, sa druge strane, tvrdi da je ruska PVO oborila 16 dronova iznad Krima i u napadu na brod Crnomorske flote. Lider Severne Koreje Kim Džong Un neočekivano je produžio posetu Rusiji. Ruski predsednik Vladimir Putin pristao je da uzvrati posetu.

Foto: Tanjug/AP photo On je rekao da SAD očekuju da će sledeće sedmice objaviti dodatnu pomoć Ukrajini, preneo je Rojters. Očekuje se da će se Zelenski sastati sa liderima i demokrata i republikanaca u Kongresu tokom boravka u Vašingtonu, rekao je Saliven. Jusov je ovo izjavio komentarišući informaciju da je Kadirov u komi. - Zaista, postoje informacije da je Kadirov u teškom stanju i da su se bolesti koje su postojale pogoršale i postale uzrok ovog stanja - naveo

Pročitajte još

Ključne reči

Svet, najnovije vesti »