Raspisan Javni poziv za učešće u projektu ,,Razvoj omladinskog i ženskog preduzetništva u Jablaničkom i Pčinjskom okrugu"

OK radio 21.09.2023  |  OK Radio
Raspisan Javni poziv za učešće u projektu ,,Razvoj omladinskog i ženskog preduzetništva u Jablaničkom i Pčinjskom…

Projekt ,,Razvoj omladinskog i ženskog preduzetništva u Jablaničkom i Pčinjskom okrugu“ realizuje se u okviru Programa regionalnog rasta u Republici Srbiji u 2023. godini, koji sufinansiraju Kabinet Ministra za ravnomerni regionalni razvoj i projektni partneri, Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga Leskovac u saradnji sa 8 jedinica lokalnih samouprava iz Jablaničkog i Pčinjskog okruga, odnosno gradovima Leskovac i Vranje i opštinama Vlasotince, Bojnik, Medveđa, Surdulica, Vladičin Han i Trgovište.

Projektom je predviđena finansijska pomoć kroz dodelu grantova. Planirano je da se dodeli po deset grantova u svakom gradu, odnosno opštini partneru na projektu, u vrednosti od 250.000 dinara, kao i nefinansijska pomoć kroz edukacije na temu unapređenja poslovanja. Obuke će pomoći da preduzetnici napišu biznis plan kojim će konurisati za dobijanje sredstava, kao i da vide širu i jasniju sliku kada je reč o mogućnostima unapređenja poslovanja i steku neophodna

Povezane vesti »

Ključne reči

Regioni, najnovije vesti »