"Izbodosmo ranka kao krme, skičao je, zgrada je odzvanjala!" Ovako su kavčani preko Skaja obavestili Zvicera o napadu u Spužu!

Kurir 25.09.2023
"Izbodosmo ranka kao krme, skičao je, zgrada je odzvanjala!" Ovako su kavčani preko Skaja obavestili Zvicera o napadu u…

Služba Evropola i nadležni organi Francuske u okviru razbijanja kriptovane Skaj komunikacije otkrili su poruke za koje se sumnja da su povezane sa navodnim članova kavačkog klana, a vezane su za incident koji se dogodio u Istražnom zatvoru u Spužu kada je ranjen Ranko Radulović 2020. godine.

Prema navodima crnogorskog Dana, nadležni nakon presretnute komunikacije na šifrovanoj aplikaciji Skaj sumnjaju da je jedan od zatvorenika iz spuškog zatvora javljao "kavčanima" kakvo je stanje unutar zidina. - Konkretno, ovaj materijal predat je na razmatranje kao dokaz u sudskom postupku koji se vodi protiv pripadnika kavačkog klana. Kako se navodi u dokumentima u koja je portal Dan imao uvid, lice R. M. je na Skaju bilo pod šifrom 57F793, pod imenom Bufalo, a R.

Pročitajte još

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »