Meka i medina za srpske kriminalce: Ovaj grad je baza za poznata imena iz podzemlja: Velju Nevolju, tunel u Podgorci i Balkanski kartel povezuje jedno mesto!

Blic 01.10.2023
Meka i medina za srpske kriminalce: Ovaj grad je baza za poznata imena iz podzemlja: Velju Nevolju, tunel u Podgorci i…

Jedan grad u zapadnoj Srbiji u poslednje vreme se često spominje prilikom otkrivanja kriminalnih grupa, a u pitanju je Loznica. Iz ovog grada poreklom su četvorica Srba koji su se "proslavili" nakon skandala u sudu u Podgorici. Ovi Lozničani su kopali tunel dugačak čak 30 metara, koji iz jednog stana vodi do depoa Višeg suda. Ipak, oni nisu jedina imena koja su bila aktivna u Loznici, a koja su poznata u podzemlju.

Kraljevo i Kragujevac, koji su označeni kao gradovi koji regrutuju plaćene ubice, nisu jedine baze kriminalaca. Loznica se ističe kao još jedan grad, iz kojeg su potekli poznati kriminalci. Pre dve nedelje, 11. septembra, otkrivena je provala u depo u Višem sudu u Podgorici. Isprva je bilo reči o preturanju dokaza, od kojih su neki ukradeni. Međutim, ubrzo je krenulo klupko da se obmotava i Podgoricu je potresao skandal. U depou Višeg suda otkriven je iskopan

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »