(Video) "u odnosu na to Kako sada živi svi smo mi siromašni": Sugrađani o tome kako je nekada živela Jelena Bin Drai i kakva je sada kada dođe: "Bila je sa decom i ženama koje ih čuvaju"

Blic 21.10.2023
(Video) "u odnosu na to Kako sada živi svi smo mi siromašni": Sugrađani o tome kako je nekada živela Jelena Bin Drai i…

Put ka velikim snovima odveo je Jelenu Jakovljević, danas Bin Drai, u Dubai, gde preko 20 godina živi svoj život iz bajke. O bajkovitom životu sanjala je u svom rodnom mestu Žabalja koje se nalazi u Vojvodini, a koji je upravo zbog bivše misice posetila ekipa emisije "Metar moga sela" koja se emituje samo na Blic televiziji subotom u 16 sati, na MTS kanalu 115.

Bivša mis Jugoslavije, Jelena Jakovljević odrasla je u ušuškanom mestu u Vojvodini. Njeni snovi su počeli upravo na ulicama malog mesta Žabalj, koje nikada nije zaboravila. Te 1998. godine kada je tada Jelena Jakovljević proglašena za Mis Jugoslavije, Žabalj je postao mesto o kom se itekako pričalo, a to pamte i Jelenini sugrađani koji su sa ekipom emisije "Metar moga sela" podelili svoje sećanje: - Kako da ne, gledam je u studiju, na televiziji sa onim žezlom, sa

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »