Повезане вести

(Видео) "у односу на то Како сада живи сви смо ми сиромашни": Суграђани о томе како је некада живела Јелена Бин Драи и каква…

(Видео) "у односу на то Како сада живи сви смо ми сиромашни": Суграђани о томе како је некада живела Јелена Бин Драи и каква…

Блиц 21.10.2023
Пут ка великим сновима одвео је Јелену Јаковљевић, данас Бин Драи, у Дубаи, где преко 20 година живи свој живот из бајке. О бајковитом животу сањала је у свом родном месту Жабаља које се налази у Војводини, а који је управо… »
(Видео) Породична кућа Јелене Бин Драи: није ни слична оној у којој данас ужива у Дубаију: "Када дођем у Жабаљ и даље волим…

(Видео) Породична кућа Јелене Бин Драи: није ни слична оној у којој данас ужива у Дубаију: "Када дођем у Жабаљ и даље волим…

Блиц 21.10.2023
Бивша мис Јелена Јаковљевић данас Бин Драи, рођена је у месту Жабаљ у ком се и даље налази њена породична кућа, која није ни налик оној у Дубаију у којој данас живи. Екипа емисије "Метар мога села" која се емитује суботом у… »
(Видео) "многи се промене када дођу до новца": О Јелени Бин Драи причају они који је познају од малена и који и данас имају…

(Видео) "многи се промене када дођу до новца": О Јелени Бин Драи причају они који је познају од малена и који и данас имају…

Блиц 21.10.2023
Јелена Бин Драи рођена је у месту Жабаљ, а већ 20 и нешто година живи потпуно другачијим животом. Ипак, неке навике није порменила, а своје место често посећује. Мештани овог војвођанског места кажу да је слава и новац нису… »
(Видео) "остала сам без оца пре четири године": Сања Кужет се умало расплакала у емисији "Балканском улицом", недеља 16.30 х…

(Видео) "остала сам без оца пре четири године": Сања Кужет се умало расплакала у емисији "Балканском улицом", недеља 16.30 х…

Блиц 21.10.2023
Гошћа емисије "Балканском улицом" Сања Кужет ове недеље у 16. 30 сати само на Блиц телевизији на МТС каналу 115 прича о свом приватном животу који иначе држи далеко од очију јавности. Сања Кужет познато тв лице гошћа је Блиц… »

Вести дана »