Lazović (Srbija protiv nasilja) u Kraljevu: Građani se ne smeju plašiti kase u supermarketu

Beta 27.11.2023

Prvi na izbornoj listi koalicije "Srbija protiv nasilja" Radomir Lazović je u Kraljevu kazao da će se ljudi s promenom vlasti osloboditi "svakodnevnog straha od prilaska kasi u prodavnicama", prenela je danas njegova stranka "Zeleno-levi front".

Lazović je istakao da je Kraljevo jedan od gradova koji je platio "najveću cenu ekonomskih katastrofa" sadašnje vlasti, piše u saopštenju.

"Moramo da učinimo sve da u Srbiju vratimo sistem. Sistem mora da raskine sa kriminalom i korupcijom koji izjedaju društvo i obezbedi da bez straha šaljemo decu u škole", rekao je on.

Po njegovim rečima, želja koalicije "Srbije protiv nasilja" je da gradjani u samosuligama "idu ka kasi bez neizvesnosti i straha da li imaju novca da plate sve što je u korpi".

"Nismo zaslužili da se tako osećamo. Želimo da promenimo Srbiju, želimo da živimo dobro i da se osećamo dobro! Želimo da vratimo osmeh na sva naša lica i na lica naše dece”, rekao Lazović.

U saopštenju piše i da će koalicija "Srbija protiv nasilja" nastaviti da posećuje mesta širom Srbije i prenosi poruku da je promena moguća na izborima 17. decembra.

(Beta, 11.27.2023)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »