Mračna prošlost oca ubijene Vanje: Kockarski dugovi ga oterali u kriminal, pa otmičarima predao ćerku: "Sve nas je šokirala njegova bezosećajnost"

Blic 13.12.2023
Mračna prošlost oca ubijene Vanje: Kockarski dugovi ga oterali u kriminal, pa otmičarima predao ćerku: "Sve nas je…

Dok se čeka izručenje Ljupča Palevskog, glavnog osumnjičenog za ubistvo tinejdžerke Vanje Gočevske (14) u Skoplju, najveća misterija koja proganja građane Severne Makedonije, ali i Balkana, jeste uloga oca u njenoj otmici. Aleksandar G. se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je otmičarima odao informacije o kretanju ćerke. Postavlja se pitanje - zašto, a odgovor možda leži u njegovoj prošlosti.

Vanja Gorčevska je oteta iz zgrade u kojoj je živela sa majkom i sestrom 27. novembra. Nju je otela grupa na čelu sa Palevskim. Svi osumnjičeni su u pritvoru, dok se očekuje izručenje Palevskog iz Turske. Upravo je firma Palevskog učestvovala u gradnji objekta u kom je Vanja živela, a vlasnik stana je bio otac. Ovo znači da su znali sve pojedinosti o zgradi i tako oteli Vanju. Kako je kasnije otkrila policija, informacije o Vanjinom kretanju i tačnoj lokaciji

Povezane vesti »

Ključne reči

Svet, najnovije vesti »