Ovo je Mikan koji je poginuo kod Šapca: Obilazio autobus, pa se sudario sa drugim autom i nastradao na mestu: "Roditelji su ostali bez sina jedinca"

Blic 18.12.2023
Ovo je Mikan koji je poginuo kod Šapca: Obilazio autobus, pa se sudario sa drugim autom i nastradao na mestu: "Roditelji su…

"Ne znam kako će njegovi roditelji ovo podneti. Ostali su bez sina jedinca", reči su komšinice Mikana P. (41) iz Tabanovića koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 18.30 časova u Šapcu kada je automobil "reno klio" kojim je upravljao Mikan, direktno udario u vozilo koje je dolazilo u susret iz suprotnog smera.

U nesreći su učestvovala dva vozila - "reno klio" koji je vozio nastradali Mikan P. (41) i "citroen ksara" u kojem je bio vozač i dva putnika. Jedan od putnika Branislav U. (68) nastradao je na licu mesta dok su vozač i drugi putnik zadobili teške telesne povrede. Dan nakon nesreće, selo Tabanovići koji broji oko 1200 stanovnika zavijeno je u crno. - Ne možemo da poverujemo da ga više nema. On je bio sin jedinac. Roditelji su imali samo njega, sve su mu pružili.

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »