Повезане вести

"Ишао је до изборног штаба а онда је погинуо": Потресна исповест најбољег пријатеља Микана који је настрадао у несрећи код…

"Ишао је до изборног штаба а онда је погинуо": Потресна исповест најбољег пријатеља Микана који је настрадао у несрећи код…

Блиц 18.12.2023
"Чуо сам се њим око 16,17 сати кад ми је рекао да иде до Шапца у изборни штаб како би сазнао резултате избора. Након два сата он је погинуо", овим речима за "Блиц" прича Владимир Димитријевић, пријатељ из детињства настрадалог… »
Ово је Микан (41) који је погинуо у несрећи код Шапца! Цело село завијено у црно: "Био је јединац, седео у кафани и пожурио…

Ово је Микан (41) који је погинуо у несрећи код Шапца! Цело село завијено у црно: "Био је јединац, седео у кафани и пожурио…

Курир 18.12.2023
Микан П. (41) из села Табановићи настрадао у тешкој саобраћајној несрећи која се јуче догодила код Шапца када је аутомобил који је возио директно ударио у возило које му је долазило у сусрет. Како сазнајемо од комшија, Микан је… »
Ово је Микан који је погинуо код Шапца: Обилазио аутобус, па се сударио са другим аутом и настрадао на месту: "Родитељи су…

Ово је Микан који је погинуо код Шапца: Обилазио аутобус, па се сударио са другим аутом и настрадао на месту: "Родитељи су…

Блиц 18.12.2023
"Не знам како ће његови родитељи ово поднети. Остали су без сина јединца", речи су комшинице Микана П. (41) из Табановића који је погинуо у саобраћајној несрећи која се догодила синоћ око 18.30 часова у Шапцу када је аутомобил… »
"Брзо је возио и мене је претекао јуче, слутило је на зло..." Очевици открили нове детаље несреће код Шапца: Погинули возачи…

"Брзо је возио и мене је претекао јуче, слутило је на зло..." Очевици открили нове детаље несреће код Шапца: Погинули возачи…

Курир 18.12.2023
Мушкарци Б. У. (68) из Шапца и М. П. (41) из околине Шапца погинули су јуче у стравичној саобраћајној несрећи када се аутомобил "рено" приликом претицања аутобуса директно сударио са "ситроеном" где су повређена три путника… »
Аутомобилом обилазио аутобус у кривини, па налетео на „ситроен“: Познат идентитет настрадалих у несрећи код Шапца, троје…

Аутомобилом обилазио аутобус у кривини, па налетео на „ситроен“: Познат идентитет настрадалих у несрећи код Шапца, троје…

Нова 18.12.2023
Д. У. (68) и М. П. (41) су погинули, док је троје повређено у несрећи која се догодила јуче после 18.30 часова на улазу у место Табановић, код Шапца, сазнаје Нова.рс. Према нашим незваничним сазнањима, М. П. из Табановића је… »
Ужас код Шапца: Откривамо идентитет двоје погинулих и троје повређених

Ужас код Шапца: Откривамо идентитет двоје погинулих и троје повређених

Телеграф 18.12.2023
Тешка несрећа се догодила када је Рено клио претицао аутобус, директно ударио у Цитроен и запалио се. У стравичном удесу синоћ у Табановићу код Шапца на месту незгоде погинули су Б.У. (68) из Шапца и М.П. (41) из Табановића… »

Вести дана »