Povezane vesti
"Išao je do izbornog štaba a onda je poginuo": Potresna ispovest najboljeg prijatelja Mikana koji je nastradao u nesreći kod…
Blic 18.12.2023
"Čuo sam se njim oko 16,17 sati kad mi je rekao da ide do Šapca u izborni štab kako bi saznao rezultate izbora. Nakon dva sata on je poginuo", ovim rečima za "Blic" priča Vladimir Dimitrijević, prijatelj iz detinjstva nastradalog Mikana Panića (41) koji… »
Ovo je Mikan (41) koji je poginuo u nesreći kod Šapca! Celo selo zavijeno u crno: "Bio je jedinac, sedeo u kafani i požurio…
Kurir 18.12.2023
Mikan P. (41) iz sela Tabanovići nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila kod Šapca kada je automobil koji je vozio direktno udario u vozilo koje mu je dolazilo u susret. Kako saznajemo od komšija, Mikan je bio jedinac, a njegovi… »
Ovo je Mikan koji je poginuo kod Šapca: Obilazio autobus, pa se sudario sa drugim autom i nastradao na mestu: "Roditelji su…
Blic 18.12.2023
"Ne znam kako će njegovi roditelji ovo podneti. Ostali su bez sina jedinca", reči su komšinice Mikana P. (41) iz Tabanovića koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 18.30 časova u Šapcu kada je automobil "reno klio" kojim je… »
"Brzo je vozio i mene je pretekao juče, slutilo je na zlo..." Očevici otkrili nove detalje nesreće kod Šapca: Poginuli vozači…
Kurir 18.12.2023
Muškarci B. U. (68) iz Šapca i M. P. (41) iz okoline Šapca poginuli su juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada se automobil "reno" prilikom preticanja autobusa direktno sudario sa "sitroenom" gde su povređena tri putnika. Nesreća se, podsetimo… »
Automobilom obilazio autobus u krivini, pa naleteo na „sitroen“: Poznat identitet nastradalih u nesreći kod Šapca, troje…
Nova 18.12.2023
D. U. (68) i M. P. (41) su poginuli, dok je troje povređeno u nesreći koja se dogodila juče posle 18.30 časova na ulazu u mesto Tabanović, kod Šapca, saznaje Nova.rs. Prema našim nezvaničnim saznanjima, M. P. iz Tabanovića je vozeći automobil „reno klio“… »
Užas kod Šapca: Otkrivamo identitet dvoje poginulih i troje povređenih
Telegraf 18.12.2023
Teška nesreća se dogodila kada je Reno klio preticao autobus, direktno udario u Citroen i zapalio se. U stravičnom udesu sinoć u Tabanoviću kod Šapca na mestu nezgode poginuli su B.U. (68) iz Šapca i M.P. (41) iz Tabanovića, naveli su za Telegraf.rs u… »
Vesti dana »
Otkriveno ko je bio u američkom avionu koji je tajno sleteo u Moskvu: Ovo je čovek koji je napravio pometnju!
Kurir pre 28 minutajoš 31 povezana
Đilas optužio vlast da je unela mržnju među ljude, Ponoš da je kreirala osiromašene građane
Beta pre 54 minutajoš 29 povezanih