Povezane vesti
"Išao je do izbornog štaba a onda je poginuo": Potresna ispovest najboljeg prijatelja Mikana koji je nastradao u nesreći kod…
Blic 18.12.2023
"Čuo sam se njim oko 16,17 sati kad mi je rekao da ide do Šapca u izborni štab kako bi saznao rezultate izbora. Nakon dva sata on je poginuo", ovim rečima za "Blic" priča Vladimir Dimitrijević, prijatelj iz detinjstva nastradalog Mikana Panića (41)… »
Krenuo je do izbornog štaba i poginuo! Prijatelj iz detinjstva stradalog Mikana očajan: Nikad nije pio, svi plaču za njim
Kurir 18.12.2023
"Čuo sam se njim oko 16,17 sati kad mi je rekao da ide do Šapca u izborni štab kako bi saznao rezultate izbora. Nakon dva sata on je poginuo", priča Vladimir Dimitrijević, prijatelj iz detinjstva nastradalog Mikana Panića (41) koji je poginuo u… »
Ovo je Mikan (41) koji je poginuo u nesreći kod Šapca! Celo selo zavijeno u crno: "Bio je jedinac, sedeo u kafani i požurio…
Kurir 18.12.2023
Mikan P. (41) iz sela Tabanovići nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila kod Šapca kada je automobil koji je vozio direktno udario u vozilo koje mu je dolazilo u susret. Kako saznajemo od komšija, Mikan je bio jedinac, a… »
Ovo je Mikan koji je poginuo kod Šapca: Obilazio autobus, pa se sudario sa drugim autom i nastradao na mestu: "Roditelji su…
Blic 18.12.2023
"Ne znam kako će njegovi roditelji ovo podneti. Ostali su bez sina jedinca", reči su komšinice Mikana P. (41) iz Tabanovića koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 18.30 časova u Šapcu kada je automobil "reno klio" kojim… »
"Brzo je vozio i mene je pretekao juče, slutilo je na zlo..." Očevici otkrili nove detalje nesreće kod Šapca: Poginuli…
Kurir 18.12.2023
Muškarci B. U. (68) iz Šapca i M. P. (41) iz okoline Šapca poginuli su juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada se automobil "reno" prilikom preticanja autobusa direktno sudario sa "sitroenom" gde su povređena tri putnika. Nesreća se… »
Automobilom obilazio autobus u krivini, pa naleteo na „sitroen“: Poznat identitet nastradalih u nesreći kod Šapca, troje…
Nova 18.12.2023
D. U. (68) i M. P. (41) su poginuli, dok je troje povređeno u nesreći koja se dogodila juče posle 18.30 časova na ulazu u mesto Tabanović, kod Šapca, saznaje Nova.rs. Prema našim nezvaničnim saznanjima, M. P. iz Tabanovića je vozeći automobil… »
"Ostali su bez sina jedinca": Tuga u Šapcu nakon tragedije u kojoj su poginula dvojica: "Rekao je roditeljima da će brzo…
Blic 18.12.2023
Muškarci B.U. (68) iz Šapca i M.P. (41) iz Tabanovica poginuli su u saobraćjnoj nesreći koja se dogodila u Šapcu kada je automobil "Reno" direktno čeono udario u vozilo koje je dolazilo u susret iz suprotnog smera. Nastradali muškarac je jedinac, a… »
Užas kod Šapca: Otkrivamo identitet dvoje poginulih i troje povređenih
Telegraf 18.12.2023
Teška nesreća se dogodila kada je Reno klio preticao autobus, direktno udario u Citroen i zapalio se. U stravičnom udesu sinoć u Tabanoviću kod Šapca na mestu nezgode poginuli su B.U. (68) iz Šapca i M.P. (41) iz Tabanovića, naveli su za… »
Vesti dana »
Dan borbe protiv nasilja nad ženama: U Srbiji od početka godine ubijeno 17 žena
RTV pre 2 satajoš 32 povezane
Sjednica Skupštine Srbije nakon tuče završena na neuobičajen način
Al Jazeera pre 1 satjoš 153 povezane
Opozicija u Novom Sadu traži suspenziju policajaca za koje tvrde da su pretukli jednog od uhapšenih na protestu
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 24 povezane
Tragedija u crvenom moru, i dalje se traga za 17 osoba: Otkriveno čiji turisti su bili na brodu koji je potonuo kod obala Egipta
Kurir pre 2 satajoš 18 povezanih
Nastava u 45 škola na području Niša skraćena je danas na 30 minuta zbog štrajka
Telegraf pre 25 minutajoš 27 povezanih