Đilas: Plašili su ljude kako ne bi došli na miting, treba da se izvine ali neće jer nemaju morala

Beta 30.12.2023

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas upitao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da li će se izviniti građanima što ih je plašio da će biti ugroženi na mitingu i što je crtao mete na grudi ljudima iz opozicije, ali je i naveo da se to neće desiti jer takvi nemaju morala inače ne bi krali izbore.

"Da li će se neko izviniti ljudima po Srbiji što ih je danima plašio da će im životi biti ugroženi? Da li će se neko izviniti ljudima iz opozcije na čije su grudi nacrtali metu. Spremaju zlo, haos, nasilje. 'Đilasovci će po nalogu zapada rušiti Beograd'. Sve ovo i još mnogo toga je građanima Srbije poručivao Vučić preko čelnika Srpske napredne stranke i svih svojih medija", rekao je Đilas u pisanoj izjavi.

Đilas je naveo da je "danas bio taj dan, desetine hiljada ljudi su došli na veliki protest zbog pokradenih izbora" i dodao: "I ne da nije bilo nasilja, nego ni vlat trave nije zgažena".

"I šta ćemo sad? Da li će se neko izviniti ljudima po Srbiji što ih je danima plašio da će im životi biti ugroženi? Da li će se neko izviniti ljudima iz opozicije na čije su grudi nacrtali metu? Neće naravno", istakao je Đilas.

Jer, kako je naveo," da imaju malo morala i poštenja u sebi ne bi ni govorili te laži, ne bi krali izbore, ne bi opljačkali Srbiju. A sve su to uradili".

"Više neće moći", poručlo je Đilas.

"Na njihove laži odgovaraćemo i dalje istinom. Istinom koja ih strašno boli, jer i oni znaju da je sve što govorimo istina. Radićemo to mirno, bez nasilja, ali odlučni da ne odustanemo dok istina ne pobedi i Srbija postane mesto gde svi ljudi, bez obzira na političku opredeljenost, žive pristojno i normalno", rekao je Đilas.

(Beta, 12.30.2023)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »