"Živeli su u izrazito nehigijenskim uslovima, žalila se i škola, komšije se iseljavale": Direktorka Centra iznela nove detalje o slučaju majke Ane Mihaljice kojoj su privremeno oduzeta deca

Blic 12.03.2024
"Živeli su u izrazito nehigijenskim uslovima, žalila se i škola, komšije se iseljavale": Direktorka Centra iznela nove…

"Centar za socijalni rad je prilikom obilaska mesta gde su deca živela konstatovao da je tu ozbiljno moglo da bude ugroženo zdravlje i bezbednost dece zbog izrazito nehigijenskih uslova, koji nisu dostojni života odrasle osobe, a kamoli dece. Zbog takvih uslova ona su često i bila po lekarima i hospitalizovana", rekla je da današnjoj pres konferenciji Jelena Zorić, direktorka Centra za socijalni rad (CSR) u u Novom Sadu povodom slučaja Ane Mihaljice koji su privremeno oduzeta deca.

Dok se održavala pres konferencija, ispred zgrade Centra okupila se nekolicina građana, pristalica Ane Mihaljice, koji su potom novinarima po izlasku iz zgrade dobacivali: "Sram vas bilo" i "Kako ćete spavati". I nekoliko policajaca dežurao je na dvorišnoj kapiji Centra, s obzirom na to da su na protestu održanom 8. marta, pristalice Ane Mihaljice razvalile ogradu i pokušale da uđu u samo zgradu centra. Među danas okupljanima ispred Centra nije bila Ana Mihaljica.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »