Deveti dan potrage za dankom (2): Austrijska policija hitno saopštila: Na snimku je najverovatnije Danka, objavljene su i fotografije osumnjičenih (foto)

Dnevnik pre 29 dana
Deveti dan potrage za dankom (2): Austrijska policija hitno saopštila: Na snimku je najverovatnije Danka, objavljene su i…

Devojčica Danka Ilić (2) iz Bora nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko polje, na sebi je u trenutku nestanka imala ljubičaste pantalone i maslinastozelenu jaknu. U Srbiji je zbog njenog nestanka uključen Amber alert sistem, i cela država je pozvana da je traži.

Austrijska policija oglasila se povodom snimka koji je nastao na tramvajskoj stanici u Beču, na kojem je kako se veruje, mala Danka Ilić, koja je 26. marta nestala kod Bora. Austrijska policija je saopštila da je vrlo verovatno na snimku nestala srpska devojčica. „Nakon što su rođaci nestale devojčije pogledali slike, pretpostavljaju da je vrlo verovatno reč o o nestaloj devojčici iz Srbije. Bečka policija traži hapšenje po nalogu javnog tužilaštva“, saopšteno je.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »