Novi koncept emisije "Neka ti je slatko": U subotu će Iva Štrljić otkriti šta najviše voli da jede, a što ne goji, dok će u nedelju mladi kuvar spremati specijalitete na čuvenom Smederevcu u prirodi!

Blic pre 18 dana
Novi koncept emisije "Neka ti je slatko": U subotu će Iva Štrljić otkriti šta najviše voli da jede, a što ne goji, dok…

Glumica Iva Štrljić je iz godine u godinu sve lepša, ona nikada nije imala problema sa viškom kilograma. U subotu u emisiji "Neka ti je slatko" ćete imati prilike da pogledate čime glumica najčešće utoli glad, a da je ne grize savest. U nedelju će voditeljka i njena mama spremati hranu na čuvenom Smederevcu u prirodi. U tome će im pomoći jedan mladi kuvar.

Emisija "Neka ti je slatko" se emituje subotom i nedeljom od 12:35 na Blic televiziji, koju od sada možete da gledate na MTS Iris TV na KANALU 117, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17. Iva ne krije da se zdravo hrani, ne bi li održala vitku figuru. Zato je glumica poželela da joj voditeljka Tanja Anđelković i njena mama naprave zdrav obrok. - Iva je nama dala zadatak da joj spremimo salatu, rekla je Tanja. Iva je bila oduševljena salatom, te je objasnila

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »