Narodna stranka: Proglašena izborna lista 'Narodna lista - ključ za pobedu'

Beta pre 12 dana

  Gradska izborna komisija (GIK) proglasila je večeras listu "Narodna lista - ključ za pobedu", koalicije Narodne stranke, Nove Srbije Velimira Ilića i Pokreta "Živim za Srbiju", za izbore za Skupštinu Beograda, zakazane za 2. jun.
Lista "Narodna lista - ključ za pobedu" podneta je osma po redu.

Predsednik Narodne stranke i kandidat liste "Narodna lista - ključ za pobedu" za gradonačelnika Beograda Vladimir Gajić pozvao je ranije danas Beograđane da glasaju za tu koaliciju, i najavio da će od ponedeljka krenuti u izbornu kampanju.

"Glavne teme naše koalicije u kampanji za beogradske izbore su borba protiv korupcije, saobraćaj, zagađenje i poboljšanje položaja ratnih veterana i ratnih vojnih invalida. Nadamo se da ćemo zaslužiti poverenje i glasove Beograđana. Svim konkurentima želimo sve najbolje u kampanji, neka bude kako će narod odlučiti", rekao je Gajić novinarima posle podnošenja liste.

Gajić je istakao da je Narodna stranka bila ključ za pobedu opozicije u Beogradu i na decembarskim izborima i da bi "to trebalo prepoznati i prilikom glasanja na izborima 2. juna".

(Beta, 05.10.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »