Manojlović Vučiću: 'Izađite na TV duel i objasnite zašto ste davali srpske pare Klintonu i Bleru'

Beta pre 14 dana

Kandidat pokreta Kreni-Promeni za gradonačelnika Beograda Savo Manojlović pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da kandidata liste oko SNS za gradonačelnika i aktuelnog predsednika Privremenog organa Beograda Aleksandra Šapića, "pusti sa rezervne klupe da izađe na TV duel".

U objavi na društvenoj mreži Iks, Manojlović je pozvao Vučića da "manje koristi veštačku inteligenciju na TV Pink", a da ima "više poverenja u prirodnu inteligenciju i Aleksandra Šapića".

"Pustite Aleksandra Šapića sa rezervne klupe da izađe na TV duel ako želite da ga zaista kandidujete da vodi Beograd. Ako to ne smete da učinite, izađite Vi na taj duel, taman da odgovorite zašto ste srpski novac davali (Bilu) Klintonu i (Toniju) Bleru, koji su bombardovali Beograd i Srbiju", rekao je Manojlović.

Predsednik Srbije je ranije danas, u gostovanju na TV Pink, komentarisao spotove te televizije o opozicionim političarima, u kojima je korišćena veštačka inteligencija.    

"Sava (Manojlovića) mi je žao, on je inače praznjikav, ali ljudi će to da vide", rekao je Vučić i naveo da "oduševljenje onih koji promene izbor traje nekoliko meseci pa prođe".

(Beta, 05.19.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »