Evakuacija građana u Novom Pazaru! Vatrogasci izvukli tri osobe iz poplava, proglašena vanredna situacija: U Užicu spasli i dvomesečnu bebu (foto)

Blic pre 12 dana
Evakuacija građana u Novom Pazaru! Vatrogasci izvukli tri osobe iz poplava, proglašena vanredna situacija: U Užicu spasli i…

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova danas su u Novom Pazaru u kojem je, usled velikih padavina, došlo do izlivanja reke Trnavice zbog čega je na teritoriji ovog grada proglašena vanredna situacija, evakuisali dve osobe iz zaglavljenog vozila, kao i jedno bolesno lice iz pomoćnog objekta u mestu Šavci.

Vatrogasci-spasioci su na teritoriji Novog Pazara angažovani i na crpljenju vode na 12 lokacija, kao i na pomoći stanovništvu u vidu uklanjanja palih stabala u Novom Sadu, Somboru, Baču i Beočinu. Tokom dana, vatrogasci-spasioci iz Užica evakuisali su dve osobe i dvomesečnu bebu iz poplavljenog automobila na deonici puta Vrela-Ljubanje u Zlatiborskom upravnom okrugu, a jedna žena je stradala kada je usled jakog nevremena drvo palo na automobil u vožnji u Somboru.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »