Naslovne strane za subotu, 20. jul 2024. godine

Beta 20.07.2024

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za subotu, 20. jul pišu o poseti kancelara Nemačke Olafa Šolca i potpisanom Memorandumu o razumevanju, o likvidiranju Fatona Hajrizija koji je u Loznici ubio policajca a drugog teško ranio, i o drugim temama.

ALO - Potpisan Memorandum o razumevanju o strateškom partnerstvu u oblasti održivih sirovina, lanaca vrednosti baterija i električnih vozila "Istorijski sporazum za budućnost Srbije".

BLIC - "Terorista pucao na policiju, spasli ih pancir i šlemovi", likvidiran Faton Hajrizi, ubica policajca Nikole Krsmanovića. List piše i da su "Srbija i EU u srrateškom partnerstvu o održivim sirovinama", potpisan Memorandum o razumevanju.

VEČERNJE NOVOSTI - "Prekretnica koja Srbiji donosi šest milijardi evra", potpisan Memorandum sa EU o održivim sirovinama. List piše ida je "IT kolaps paralisao svet",

DANAS - "Šolcov dolazak je poljubac smrti", kaže u intervjuu Vladeta Janković i govori o ulozi bivše vlasti u dovođenju Rio Tinta. List prenosi i reči dobitnika Zlatne Arene u Puli za sporednu ulogu Borisa Isakovića: "Samo se ljudska prljavština ne menja".

NOVA - "Srbiju pretvaraju u rudarsku koloniju", Samit o kritičnim sirovinama vlade Srbije, Nemačke i EU. List piše i da je terorista Faton Hajrizi "bio spreman da ubije još nekog" - likvidiran Albanac koji je u Loznici ubio policajca.

INFORMER - "Jadar će Srbiji doneti milijarde", o sporazumu sa EU.

KURIR - O mogućem povlačenju Džozefa Bajdena iz predsedničke trke "Odluka". "Alarmantno" - za nastavnika hemije upisan samo jedan brucoš.

POLITIKA - "Da li je povlačenje Bajdena iz predsedničke trke neizbežno", list piše da bi predsednik SAD mogao da odustane od kandidature. Pod naslovom "Albanski terorista nije imao nameru da se preda", list piše o likvidiranju Fatona Hajrizija, koji je ubio srpskog policajca.

SRPSKI TELEGRAF - "Sa litijumom Srbija skače u budućnost", piše list o potpisivanju Memoranduma o razumevanju o strateškom partnerstvu u oblasti održivih sirovina.

(Beta, 20.07.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »