"Trebalo je da ide na letovanje": Oglasila se majka najboljeg druga mladića koji je poginuo na Karaburmi: "Napokon je dobio šansu, ali nije mu se dalo"

Blic 15.08.2024
"Trebalo je da ide na letovanje": Oglasila se majka najboljeg druga mladića koji je poginuo na Karaburmi: "Napokon je dobio…

"Noćas je na Karaburmi poginuo jedan divan momak, mog najmlađeg drug iz pelena", napisala je na društvenim mrežama Zorica N. koja se predstavila kao žena koja poznaje nastradalog Aleksandra M. (28) koji je nastradao na pešačkom prelazu kod Bogoslovije kada je na njega naleteo automobil "smart".

"Izbeglice sa troje dece. Njegovi roditelji su se baš namučili. I on je napokon dobio šansu, dobar posao, živeo je sa curom... Danas je trebalo da ide na letovanje u Barsu. Nije mu se dalo. Mili, dragi Aca", navodi se u objavi žene koja se potpisala kao majka najboljeg druga nastradalog mladića. Podsetimo, Aleksandar M. (28) je prelazio ulicu na obeleženom pešačkom prelazu kod Bogoslovije kada je na njega, kako se sumnja, automobilom marke "smart" naleteo S. S.

Povezane vesti »

Hronika, najnovije vesti »