"Blic" na mestu stravične nesreće kod Ušća: Delovi smrskanog automobila i dalje pored puta, uništen saobraćajni znak i tragovi kočenja (foto)

Blic pre 1 dan
"Blic" na mestu stravične nesreće kod Ušća: Delovi smrskanog automobila i dalje pored puta, uništen saobraćajni znak i…

Reporter "Blica" nalazi se na mestu stravične nesreće kod Ušća, na izlazu iz mesta Bojanić. Na delu puta Kraljevo-Raška juče je došlo do stravične saobraćajne nesreće kada je vojno vozilo PASARS naletelo na putnički automobil u kom je bila petočlana porodica sa komšinicom. Smrtno su stradali otac Danijel L, troje dece i još jedna žena. Jedina preživela je majka koja je na sopstveni zahtev danas puštena na kućno lečenje.

Na mestu nesreće koja je potresla region, u kojoj je stradao otac sa troje dece starosti od 10, 7 i jedne godine, i dalje se nalaze delovi smrskanog automobila. Na putu se vide tragovi kočenja. Vidi se i potpuno uništen saobraćajni znak. Zoran Mrvič, direktor opšte bolnice u Kraljevu, kaže da je majka troje dese koja su nastradala u nesreći kod Ušća puštena na kućno lečenje na sopstveni zahtev. - Imala je povredu podlaktice od opekotina i na glavi posekotine. Danas

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »