Povezane vesti

Žena koja je preživela tešku nesreću kod Ušća puštena na kućno lečenje

Politika 22.09.2024
Žena iz Raške, jedina preživela u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći u kojoj su poginuli njeno troje dece, suprug i prijateljica, otpuštena je iz opšte bolnice u Kraljevu na lični zahtev. Doktor Zoran Mrvić izjavio je za RTS da M. L. ima teške… »
Ovo je žena koja je poginula kod Ušća: Nastradala sa komšijom i njegovo troje dece

Ovo je žena koja je poginula kod Ušća: Nastradala sa komšijom i njegovo troje dece

Telegraf 22.09.2024
Preporučujemo. D. K. (27) stradala je u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Kraljevo-Raška, kada se automobil "ford focus" u kojem je bila sa svojim komšijama i njihovo troje dece, sudario sa vojnim vozilom PASARS. Od težine povreda, D. K. njen… »
Porodica koja je poginula kod Ušća krenula ka Studenici: Prijatelj otkrio jezive detalje tragedije

Porodica koja je poginula kod Ušća krenula ka Studenici: Prijatelj otkrio jezive detalje tragedije

Telegraf 22.09.2024
Preporučujemo. Porodica koja je juče sa komšinicom poginula na putu Kraljevo-Raška kod Ušća nakon sudara sa vojnim vozilom, pre nesreće uputila se u manastir Studenica. - Pošli su u manastir Studenica gde ih čekao Danijelov kolega kako bi proveli… »
Ispovest rođake devojke koja je poginula kod Raške: "Ništa od moje Dijane nije ostalo, satima su ih izvlačili"

Ispovest rođake devojke koja je poginula kod Raške: "Ništa od moje Dijane nije ostalo, satima su ih izvlačili"

Mondo 22.09.2024
Ispovest rođake Dijane koja je poginula kod Raške. "Ništa od moje Dijane nije ostalo... Bože, šta su oni Bogu zgrešili da ih u jednom danu sve tako uzme". Neutešna rođaka Dijana K. (27), devojke koja je juče poginula u nesreći na putu… »
Pasars ima 16 tona: Vojno vozilo koje je smrskalo "forda" u nesreći kod Ušća teže i od autobusa: Pravo je čudo što je…

Pasars ima 16 tona: Vojno vozilo koje je smrskalo "forda" u nesreći kod Ušća teže i od autobusa: Pravo je čudo što je…

Blic 22.09.2024
PASARS, vojno vozilo koje je juče u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Ušća na putu Kraljevo-Raška smrskalo putničko vozilo marke "ford fokus" teži neverovatnih 16 tona. Kako objašnjava sagovornik "Blica" upućen u vojna vozila, to je više od 12… »
Ministarstvo odbrane „ćuti“ o nesreći kod Kraljeva, javnost bez informacija šta se tačno desilo

Ministarstvo odbrane „ćuti“ o nesreći kod Kraljeva, javnost bez informacija šta se tačno desilo

N1 Info 22.09.2024
Mirjana Lazović koja je juče jedina preživela stravičnu saobraćajnu nesreću, kada je vojno vozilo prešlo u suprotnu traku i "pregazilo" putnički auto, u kojoj je nastradao Danijel Lazović, njegovo troje maloletne dece i njihova komšinica Dijana… »

Novi magazin 22.09.2024
Mirjana Lazović koja je juče jedina preživela stravičnu saobraćajnu nesreću, kada je vojno vozilo prešlo u suprotnu traku i "pregazilo" putnički auto, u kojoj je nastradao Danijel Lazović, njegovo troje maloletne dece i njihova komšinica Dijana… »
"Deca su bila lepa kao anđeli": Komšije poginulog Danijela tvrde da je taj deo puta problematičan

"Deca su bila lepa kao anđeli": Komšije poginulog Danijela tvrde da je taj deo puta problematičan

Mondo 22.09.2024
Ispovest komšija poginule porodice kod Raške. Užasna tragedija zavila je celu Rašku u crno. U jednom danu poginulo je pet osoba, od kojih troje dece, a meštani koji su poznavali porodicu, imaju samo reči hvale za njih. U vozilu "ford" bio je Danijel… »
Oglasila se majka koja je izgubila troje dece i supruga u strašnom udesu kod Ušća

Oglasila se majka koja je izgubila troje dece i supruga u strašnom udesu kod Ušća

B92 22.09.2024
Kroz plač i jauke, M. L. koja je u strašnoj nesreći kod Ušća izgubila troje dece i supruga, ispričala je detalje udesa, kao i da je više od sat vremena bila ispod kamiona. "Jedva su me izvukli iz kola. Više od sat sam bila ispod kamiona, kažu i… »
"Kamo sreće da me nisu izvukli": Potresne reči majke poginule dece kod Ušća: Otkrila kako je došlo do stravične nesreće…

"Kamo sreće da me nisu izvukli": Potresne reči majke poginule dece kod Ušća: Otkrila kako je došlo do stravične nesreće…

Blic 22.09.2024
"Jedva su me izvukli iz kola. Više od sat sam bila ispod kamiona, kažu i dva. Kamo sreće da me nisu izvukli!" Ovako kroz plač i jauke priča Mirjana Lazović, supruga Danijela Lazovića koji je sa troje dece i komšinicom juče stradao u teškoj… »
"Bar da nam je jedno ostalo, da nađemo utehu": Danijelovi roditelji izgubili sina i troje unučadi u trenu

"Bar da nam je jedno ostalo, da nađemo utehu": Danijelovi roditelji izgubili sina i troje unučadi u trenu

Mondo 22.09.2024
Baba i deda poginule dece stalno ponavljaju da im je bar jedno unuče ostalo živo. Meštani Draganića kod Raške gde je živela petočlana porodica L. koja je juče imala stravičnu saobraćajnu nesreću na putu Raška-Kraljevo, kažu da njihove… »
Prvo oglašavanje Mirjane čiji su muž i deca poginuli kod Raške: Išao je pravo na nas, šta će mi život bez njih

Prvo oglašavanje Mirjane čiji su muž i deca poginuli kod Raške: Išao je pravo na nas, šta će mi život bez njih

Mondo 22.09.2024
Prvo oglašavanje majke čija su deca poginula kod Raške. "Jedva su me izvukli iz kola. Više od sat sam bila ispod kamiona, kažu i dva. Kamo sreće da me nisu izvukli!", priča kroz plač i jauke Mirjana L. supruga Danijela L. koji je sa troje dece i… »
"Šta će mi život bez moje dece, kamo sreće da me nisu izvukli!": Ispovest majke mališana poginulih kod Raške

"Šta će mi život bez moje dece, kamo sreće da me nisu izvukli!": Ispovest majke mališana poginulih kod Raške

Telegraf 22.09.2024
Preporučujemo. "Jedva su me izvukli iz kola. Više od sat sam bila ispod kamiona, kažu i dva. Kamo sreće da me nisu izvukli!", priča kroz plač i jauke priča Mirjana Lazović, supruga Danijela Lazovića koji je sa troje dece i komšinicom juče… »
Sagovornici Danasa dan nakon teške saobraćajne nesreće: Ćutanje nadležnih nedopustivo, pitanje i moralne odgovornosti…

Sagovornici Danasa dan nakon teške saobraćajne nesreće: Ćutanje nadležnih nedopustivo, pitanje i moralne odgovornosti…

Danas 22.09.2024
Dan nakon teške saobraćajne nesreće kod Kraljeva u kojoj je učestvovalo borbeno oklopno vozilo Vojske Srbije, gde je tom prilikom stradalo petoro ljudi, od kojih otac, njegovo troje maloletne dece i još jedna žena, nema mnogo informacija o tome kako… »
Na magistralnom putu Kraljevo – Raška došlo je do teške saobraćajne nesreće

Na magistralnom putu Kraljevo – Raška došlo je do teške saobraćajne nesreće

RTV Novi Pazar 22.09.2024
Na magistralnom putu Kraljevo – Raška došlo je do teške saobraćajne nesreće kada su se sudarili putnički automobil i vozilo Vojske Srbije. U ovoj tragičnoj nesreći život je izgubila petočlana porodica, među kojima su Danijel L. iz Novog… »
Majka poginule dece puštena na kućno lečenje: Svesna da je izgubila porodicu, sama tražila da izađe iz bolnice

Majka poginule dece puštena na kućno lečenje: Svesna da je izgubila porodicu, sama tražila da izađe iz bolnice

Mondo 22.09.2024
Majka čija su deca poginula u sudaru kod Raške je sama tražila da izađe iz bolnice. Dr Zoran Mrvić, direktor opšte bolnice u Kraljevu potvrdio je da je Mirjana L. majka troje dece koja su poginula u nesreći kod Raške puštena na kućno lečenje na… »
Gašić uputio saučešće porodicama stradalih u saobraćajnoj nesreći kod Ušća

Politika 22.09.2024
Ministar odbrane Bratislav Gašić uputio je danas telegrame saučešća porodicama Lazović i Kutlačić čiji su članovi tragično stradali u sudaru putničkog vozila i vozila Vojske Srbije kod mesta Ušće na putu Kraljevo-Raška. "Ja vam se obraćam… »
"Išli su u manastir da se pomole Bogu, a on ih uze sebi": Prijateljica Mirjane koja je ostala bez muža i troje dece kod…

"Išli su u manastir da se pomole Bogu, a on ih uze sebi": Prijateljica Mirjane koja je ostala bez muža i troje dece kod…

Blic 22.09.2024
"Crni dan u Srbiji! Ugašena je najskladnija porodica koju sam poznavala." Ovom rečima je prijateljica porodice Lazović opisala petočlanu porodicu iz Raške koja je juče oko 13.20 sati imala stravičnu nesreću nakon što se sudarila sa vozilom Vojske… »
Otkazan koncert Biničkog zbog tragične smrti kod Kraljeva desetara Danijela Lazovića, njegovo troje dece i još jedne osobe

Otkazan koncert Biničkog zbog tragične smrti kod Kraljeva desetara Danijela Lazovića, njegovo troje dece i još jedne osobe

Danas 22.09.2024
Koncert povodom 125 godina postojanja Umetničkog ansambla „Stanislav Binički“, koji je trebalo da bude održan u ponedeljak u MTS Dvorani, otkazan je zbog tragične smrti pripadnika Vojske Srbije, desetara Danijela Lazovića, njegovo troje maloletne… »

Euronews 22.09.2024
Majka troje dece koja su nastradala u nesreći kod Ušća, M. L. puštena je na kućno lečenje na sopstveni zahtev, izjavio je direktor Opšte bolnice u Kraljevu Zoran Mrvić. On je za RTS rekao da je žena imala povredu podlaktice od opekotina i na… »
Evo gde je otišla Mirjana koja je izgubila muža i decu u nesreći kod Raške: Oglasila se prijateljica porodice

Evo gde je otišla Mirjana koja je izgubila muža i decu u nesreći kod Raške: Oglasila se prijateljica porodice

Mondo 22.09.2024
Danijel L. je sa suprugom i troje dece krenuo u manastir, kada se sudario sa vozilom Vojske Srbije na putu Raška-Kraljevo. Petočlana porodica iz Raške juče oko 13.20 sati imala je stravičnu nesreću nakon što se sudarila sa vozilom Vojske Srbije na… »
Otkazan koncert povodom 125 godina postojanja ansambla "Stanislav Binički" zbog tragedije kod Raške

Otkazan koncert povodom 125 godina postojanja ansambla "Stanislav Binički" zbog tragedije kod Raške

Euronews 22.09.2024
Koncert povodom 125 godina postojanja Umetničkog ansambla "Stanislav Binički", koji je trebalo da bude održan u ponedeljak u MTS Dvorani, otkazan je zbog tragične smrti pripadnika Vojske Srbije, desetara Danijela Lazovića, njegovo troje maloletne… »
Zbog tragedije kod Ušća otkazuje se koncert ansambla Ministarstva odbrane

Zbog tragedije kod Ušća otkazuje se koncert ansambla Ministarstva odbrane

Telegraf 22.09.2024
Preporučujemo. Svečani koncert povodom jubileja - 125 godina postojanja Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „ Stanislav Binički“, koji je trebalo da se održi 23. septembra u MTS Dvorani u Beogradu, otkazuje se zbog jučerašnje tragične… »
Sve što znamo o tragediji kod Ušća koja je odnela pet života: Krenuli u manastir i nikada se nisu vratili kući

Sve što znamo o tragediji kod Ušća koja je odnela pet života: Krenuli u manastir i nikada se nisu vratili kući

Telegraf 22.09.2024
Preporučujemo. Tragična saobraćajna nesreća dogodila se juče na putu Kraljevo-Raška kod mesta Ušće. Iako se prvo mislilo da je poginulo dvoje ljudi, nakon nekoliko sati otkriveno je da je nesreća odnela pet života, a među poginulima je troje… »
Ministar Gašić uputio saučešća porodicama stradalih u saobraćajnoj nesreći kod Ušća; Dačić: Ispituju se uzroci…

Ministar Gašić uputio saučešća porodicama stradalih u saobraćajnoj nesreći kod Ušća; Dačić: Ispituju se uzroci…

Insajder 22.09.2024
Dan nakon jučerašnje nesreće kod mesta Ušće, u blizini Kraljeva u kojoj su učestvovali vojno i putinčko vozilo, a u kojoj je poginula petočlana porodica, oglasio se i ministar odbrane Bratislav Gašić koji je uputio telegrame saučešća… »

RTV 22.09.2024
BEOGRAD - Žena iz Raške, jedina preživela u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći u kojoj su poginuli njeno troje dece, suprug i prijateljica, otpuštena je iz opšte bolnice u Kraljevu na lični zahtev. Doktor Zoran Mrvić izjavio je za RTS da M. L… »
Dačić o nesreći na Ušću i spaljivanju zastave u Novom Sadu

Dačić o nesreći na Ušću i spaljivanju zastave u Novom Sadu

Beta 22.09.2024
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da se ispituju uzroci jučerašnje katastrofalne saobraćajne nesreće na putu Kraljevo-Raška, kada je u sudaru vojnog i civilnog vozila poginulo petoro ljudi. Dogao je da je policija zadržala… »
„Telefon je samo zvonio i zvonio ispod smrskanog vozila“: Prijatelj nastradalog Danijela otkriva da je porodica poginula na…

„Telefon je samo zvonio i zvonio ispod smrskanog vozila“: Prijatelj nastradalog Danijela otkriva da je porodica poginula na…

Nova 22.09.2024
: "Dan pre nesreće bio je na vojnoj paradi u Batajnici, bio je srećan. Voleo je vojsku, uniformu je obukao neke 2013, 2014. godine i bio je izuzetan i pošten, porodičan čovek. Tragedija je sve što se dogodilo... Pošli su u manastir Studenica gde ih… »
"Kupio je kuću, sada nema ko da se u njoj raduje": Prijatelj otkrio jezive detalje tragedije kod Ušća: "Telefon je zvonio…

"Kupio je kuću, sada nema ko da se u njoj raduje": Prijatelj otkrio jezive detalje tragedije kod Ušća: "Telefon je zvonio…

Blic 22.09.2024
Dan pre nesreće bio je na vojnoj paradi u Batajnici, bio je srećan. Voleo je vojsku, uniformu je obukao neke 2013, 2014. godine i bio je izuzetan i pošten, porodičan čovek. Tragedija je sve što se dogodilo... Pošli su u manastir Studenica gde ih… »
Krenuli u manastir, pa stradali: Žena svedok nesreće kod Ušća ispričala kako se sve odigralo

Krenuli u manastir, pa stradali: Žena svedok nesreće kod Ušća ispričala kako se sve odigralo

Mondo 22.09.2024
Korisnica navodi da se plavi "ford fokus" sporo kretao ispred vozila njene prijateljice u pravcu Studenice, gde su nastradali išli na sabor. Vozač "ford fokusa", koji je pregažen u sudaru sa sistemom PASARS Vojske Srbije kod Ušća, nije preticao i… »
Cela Raška zavijena u crno; Meštani potreseni zbog saobraćajke u kojoj je poginula skoro cela porodica

Cela Raška zavijena u crno; Meštani potreseni zbog saobraćajke u kojoj je poginula skoro cela porodica

B92 22.09.2024
Građani Raške u šoku su nakon saobraćajne jezive nesreće u kojoj je stradalo troje mališana, njihov otac i komšinica koja je bila sa njima u automobilu, piše "Blic". Kako kažu, ovako nešto ne pamte. "Koga ova vest da ne potrese? Čitava porodica… »
Ovo je Dijana koja je poginula sa troje dece i njihovim ocem u nesreći kod Ušća: Preživela samo majka mališana

Ovo je Dijana koja je poginula sa troje dece i njihovim ocem u nesreći kod Ušća: Preživela samo majka mališana

Nova 22.09.2024
: Stravična saobraćajna nesreća koja se dogodila kod Ušća potresla je regiju, nakon što je majka, Mirjana L. (32), bila svesna dok su je vatrogasci izvlačili ispod olupine automobila, a svi ostali članovi njene porodice, uključujući troje dece i… »
Porodica nastradala kod Ušća se zaputila u manastir studenica: Žena svedok jezive nesreće ispričala kako se sve odigralo…

Porodica nastradala kod Ušća se zaputila u manastir studenica: Žena svedok jezive nesreće ispričala kako se sve odigralo…

Blic 22.09.2024
Vozač "ford fokusa", koji je pregažen u sudaru sa sistemom PASARS Vojske Srbije kod Ušća, nije preticao i vozio je propisanom brzinom, piše na društvenoj mreži X korisnica koja tvrdi da se njoj bliska osoba nalazila odmah iza automobila nastradalih… »
Petoro poginulih sudaru vojnog vozila i putničkog automobila, vozaču Vojske Srbije određeno zadržavanje Petoro poginulih…

Petoro poginulih sudaru vojnog vozila i putničkog automobila, vozaču Vojske Srbije određeno zadržavanje Petoro poginulih…

Danas 22.09.2024
Otac, njegovo troje dece i još jedna žena poginuli su u sudaru vojnog vozila i putničkog automobila na putu između Kraljeva i Raške, a vozaču Vojske Srbije određeno je zadržavanje od 48 sati, saopšteno je iz MUP-a. U nesreći je na licu mesta… »
Žena koja je juče preživela tešku nesreću puštena na kućno lečenje

Žena koja je juče preživela tešku nesreću puštena na kućno lečenje

RTS 22.09.2024
Žena iz Raške, jedina preživela u nesreći u kojoj su poginuli njeno troje dece, suprug i prijateljica, otpuštena je iz opšte bolnice u Kraljevu na lični zahtev. Doktor Zoran Mrvić rekao je za RTS da M. L. ima teške opekotine leve podlaktice, ali… »
"Cela raška je zavijena u crno": Meštani za "Blic" o saobraćajnoj nesreći u kojoj je izginula skoro cela porodica: "kako…

"Cela raška je zavijena u crno": Meštani za "Blic" o saobraćajnoj nesreći u kojoj je izginula skoro cela porodica: "kako…

Blic 22.09.2024
Građani Raške u šoku su nakon saobraćajne jezive nesreće u kojoj je stradalo troje mališana, njihov otac i komšinica koja je bila sa njima u automobilu. Kako kažu za “Blic”, ovako nešto ne pamte. - Koga ova vest da ne potrese? Čitava… »
Majka troje dece koja su nastradala u sudaru automobila i oklopnog vozila puštena na kućno lečenje

Majka troje dece koja su nastradala u sudaru automobila i oklopnog vozila puštena na kućno lečenje

NIN 22.09.2024
Majka troje dece koja su nastradala u nesreći kod Ušća puštena je danas na kućno lečenje na sopstveni zahtev, izjavio je direktor Opšte bolnice u Kraljevu Zoran Mrvić. On je za Blic rekao da je žena imala povredu podlaktice od opekotina i na… »
Žena povređana u saobraćajnoj nesreći kod Kraljeva puštena na kućno lečenje

Žena povređana u saobraćajnoj nesreći kod Kraljeva puštena na kućno lečenje

Novi magazin 22.09.2024
Majka troje dece koja je jedina preživela jučerašnji udes u Ušću, kod Kraljeva, kada su se sudarili automobil i vojno vozilo, puštena je na kućno lečenje na sopstveni zahtev. To je za N1 rekao direktor opšte bolnice u Kraljevu Zoran Mrvić… »
Danas: Vozač vojnog vozila koje je učestvovalo u nesreći kod Kraljeva bio pod dejstvom alkohola

Danas: Vozač vojnog vozila koje je učestvovalo u nesreći kod Kraljeva bio pod dejstvom alkohola

N1 Info 22.09.2024
Vozač vojnog vozila koje je juče učestvovalo u teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginula petočlana porodica bio je pod dejstvom alkohola, nezvanično saznaje Danas. Vozač Vojske Srbije koji je upravljao oklopnim vozilom, imao je nešto više… »
Dačić: Ispituju se uzroci nesreće kod Kraljeva; Ministar Gašić danas uputio saučešće

Dačić: Ispituju se uzroci nesreće kod Kraljeva; Ministar Gašić danas uputio saučešće

Radio 021 22.09.2024
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da se ispituju uzroci jučerašnje saobraćajne nesreće kod Kraljeva, u kojoj je poginulo pet osoba. "Ispituju se uzroci i šta se desilo. Ne znam sve detalje, to ispituje tužilaštvo, koje vodi… »
Žena povređena u nesreći kod Kraljeva puštena na kućno lečenje

Žena povređena u nesreći kod Kraljeva puštena na kućno lečenje

N1 Info 22.09.2024
Majka troje dece koja je jedina preživela udes u Ušću kod Kraljeva kada su se sudarili automobil i vojno vozilo, puštena je na kućno lečenje na sopstveni zahtev. To je za N1 rekao direktor opšte bolnice u Kraljevu Zoran Mrvić. „Imala je povredu… »
Ministar Gašić uputio telegrame saučešća porodicama stradalih u saobraćajnoj nesreći kod Ušća

Ministar Gašić uputio telegrame saučešća porodicama stradalih u saobraćajnoj nesreći kod Ušća

IndeksOnline 22.09.2024
Ministar odbrane Bratislav Gašić uputio je telegrame saučešća porodicama Lazović i Kutlačić čiji su članovi tragično stradali u sudaru putničkog vozila i vozila Vojske Srbije kod mesta Ušće na putu Kraljevo-Raška. U telegramu upućenom… »
Oglasio se Gašić povodom saobraćajne nesreće kod Ušća: Ne postoje reči kojima bih opisao tugu

Oglasio se Gašić povodom saobraćajne nesreće kod Ušća: Ne postoje reči kojima bih opisao tugu

Danas 22.09.2024
Ministar odbrane Bratislav Gašić uputio je telegrame saučešća porodicama nastradalih u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovalo vozilo Vojske Srbije, i gde je poginulo petoro ljudi od kojih troje dece. „Ne postoje reči kojima… »

RTV Novi Pazar 22.09.2024
Ministar odbrane Bratislav Gašić uputio je telegrame saučešća porodicama Lazović i Kutlačić čiji su članovi tragično stradali u sudaru putničkog vozila i vozila Vojske Srbije kod mesta Ušće na putu Kraljevo-Raška. U telegramu upućenom… »
Ministar Gašić uputio telegrame saučešća zbog nesreće u kojoj je poginulo troje dece

Ministar Gašić uputio telegrame saučešća zbog nesreće u kojoj je poginulo troje dece

Vreme 22.09.2024
„Ne postoje reči kojima bih opisao tugu zbog tragedije koja je odnela živote desetara Danijela Lazovića i njegovo troje dece“, naveo je ministar odbrane Bratislav Gašić u telegramina saučešća povodom nesreće kojoj su se sudarili automobil i… »
Vozač vojnog vozila bio pod dejstvom alkohola

Vozač vojnog vozila bio pod dejstvom alkohola

Danas 22.09.2024
Vozač vojnog vozila koje je juče učestvovalo u teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginula petočlana porodica bio je pod dejstvom alkohola, nezvanično saznaje Danas. Vozač Vojske Srbije koji je upravljao oklopnim vozilom, imao je nešto više… »
"Ne postoje reči da opišem tugu": Gašić uputio telegrame saučešća porodicama stradalih u saobraćajnoj nesreći kod…

"Ne postoje reči da opišem tugu": Gašić uputio telegrame saučešća porodicama stradalih u saobraćajnoj nesreći kod…

Blic 22.09.2024
"Blic" na mestu stravične nesreće kod Ušća: Delovi smrskanog automobila i dalje pored puta, uništen saobraćajni znak i…

"Blic" na mestu stravične nesreće kod Ušća: Delovi smrskanog automobila i dalje pored puta, uništen saobraćajni znak i…

Blic 22.09.2024
Reporter "Blica" nalazi se na mestu stravične nesreće kod Ušća, na izlazu iz mesta Bojanić. Na delu puta Kraljevo-Raška juče je došlo do stravične saobraćajne nesreće kada je vojno vozilo PASARS naletelo na putnički automobil u kom je bila… »
Žena kojoj je porodica poginula kod Kraljeva puštena na kućno lečenje

Žena kojoj je porodica poginula kod Kraljeva puštena na kućno lečenje

Danas 22.09.2024
Majka troje dece koja je jedina preživela udes u Ušću kod Kraljeva kada su se sudarili automobil i vojno vozilo, puštena je na kućno lečenje na sopstveni zahtev. To je za N1 rekao direktor opšte bolnice u Kraljevu Zoran Mrvić. „Imala je povredu… »
Majka poginulih mališana puštena na kućno lečenje na sopstveni zahtev: U nesreći kod Ušća ostala bez muža i troje dece…

Majka poginulih mališana puštena na kućno lečenje na sopstveni zahtev: U nesreći kod Ušća ostala bez muža i troje dece…

Blic 22.09.2024
Zoran Mrvič, direktor opšte bolnice u Kraljevu, kaže da je majka troje dece koja su nastradala u nesreći kod Ušća puštena na kućno lečenje na sopstveni zahtev. - Imala je povredu podlaktice od opekotina i na glavi posekotine. Danas je puštena… »
Direktor bolnice nakon tragedije kod Ušća: Majka puštena iz bolnice na sopstveni zahtev

Direktor bolnice nakon tragedije kod Ušća: Majka puštena iz bolnice na sopstveni zahtev

B92 22.09.2024
Zoran Mrvič, direktor opšte bolnice u Kraljevu, kaže da je majka troje dece koja su nastradala u nesreći kod Ušća puštena na kućno lečenje na sopstveni zahtev. "Imala je povredu podlaktice od opekotina i na glavi posekotine. Danas je puštena… »
Gašić uputio telegrame saučešća porodicama pognulih u saobraćajnoj nesreći na putu Kraljevo-Raška

Gašić uputio telegrame saučešća porodicama pognulih u saobraćajnoj nesreći na putu Kraljevo-Raška

Euronews 22.09.2024
Ministar odbrane Bratislav Gašić uputio je telegrame saučešća porodicama Lazović i Kutlačić čiji su članovi stradali u sudaru putničkog vozila i vozila Vojske Srbije kod mesta Ušće na putu Kraljevo-Raška. U saučešću porodici desetara… »
Ministar Gašić uputio saučešće porodicama stradalih u saobraćajnoj nesreći kod Ušća

Ministar Gašić uputio saučešće porodicama stradalih u saobraćajnoj nesreći kod Ušća

RTS 22.09.2024
Ministar odbrane Bratislav Gašić uputio je telegrame saučešća porodicama Lazović i Kutlačić, čiji su članovi tragično stradali juče u sudaru putničkog vozila i vozila Vojske Srbije kod mesta Ušće na putu Kraljevo-Raška. Ministar Gašić je… »
U kakvom je stanju majka nastradalih mališana?! Ostala bez muža i dece, pa tražila da izađe iz bolnice

U kakvom je stanju majka nastradalih mališana?! Ostala bez muža i dece, pa tražila da izađe iz bolnice

Mondo 22.09.2024
U nesreći kod Ušća koja se dogodila u subotu oko 13.10 nastradalo je petoro ljudi, među kojima je i troje dece. U stravičnoj nesreći kod Ušća, koja se dogodila u subotu oko 13.10 časova, poginulo je petoro ljudi, među kojima i troje dece. Majka… »
Ministar odbrane uputio telegrame saučešća porodicama stradalih u sudaru sa vozilom Vojske Srbije

Ministar odbrane uputio telegrame saučešća porodicama stradalih u sudaru sa vozilom Vojske Srbije

Nova 22.09.2024
: Ministar odbrane Bratislav Gašić uputio je danas telegrame saučešća porodicama Lazović i Kutlačić čiji su članovi tragično stradali u sudaru putničkog vozila i vozila Vojske Srbije kod mesta Ušće na putu Kraljevo-Raška. „Ja vam se… »
Ministar Gašić uputio saučešća porodicama stradalih u saobraćajnoj nesreći kod Ušća

Ministar Gašić uputio saučešća porodicama stradalih u saobraćajnoj nesreći kod Ušća

Novi magazin 22.09.2024
Ministar odbrane Bratislav Gašić uputio je telegrame saučešća porodicama stradalih u jučerašnjem sudaru automobila i vozila Vojske Srbije, kod mesta Ušće, na putu Kraljevo-Raška. Gašić je u ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske… »
Majka mališana koji su poginuli kod Raške tražila da je puste kući: Direktor bolnice se oglasio za Telegraf

Majka mališana koji su poginuli kod Raške tražila da je puste kući: Direktor bolnice se oglasio za Telegraf

Telegraf 22.09.2024
Preporučujemo. M. L. supruga D. L. i majka troje mališana, koji su juče poginuli u teškoj nesreći na putu Kraljevo-Raška, otpuštena je iz bolnice na lični zahtev, potvrdio je za Telegraf.rs Zoran Mrvić, direktor opšte bolnice u Kraljevu. Iako je… »

RTV 22.09.2024
BEOGRAD - Ministar odbrane Bratislav Gašić uputio je danas telegrame saučešća porodicama Lazović i Kutlačić čiji su članovi tragično stradali u sudaru putničkog vozila i vozila Vojske Srbije kod mesta Ušće na putu Kraljevo-Raška. "Ja vam se… »
"To je velika katastrofa": Otkriveno u kakvom je stanju majka koja je jedina preživela nesreću kod Ušća

"To je velika katastrofa": Otkriveno u kakvom je stanju majka koja je jedina preživela nesreću kod Ušća

B92 22.09.2024
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić osvrnuo se na tragediju kod Ušća u kojoj je poginulo petoro ljudi, među kojima i troje dece. Kako je rekao Dačić gostujući na TV Prva, čim su videli prve slike sa mesta nesreće kod Ušća, znali su da je… »
Ministar Gašić se oprostio od tragično stradalog vojnika i njegovih mališana: "Ne postoje reči..."

Ministar Gašić se oprostio od tragično stradalog vojnika i njegovih mališana: "Ne postoje reči..."

Telegraf 22.09.2024
Preporučujemo. Ministar odbrane Bratislav Gašić uputio je telegrame saučešća porodicama Lazović i Kutlačić čiji su članovi tragično stradali u sudaru putničkog vozila i vozila Vojske Srbije kod mesta Ušće na putu Kraljevo-Raška, navodi se… »
Otkriveno u kakvom je stanju majka mališana koji su stradali kod Raške: "Prizori su zaista potresni"

Otkriveno u kakvom je stanju majka mališana koji su stradali kod Raške: "Prizori su zaista potresni"

Telegraf 22.09.2024
Preporučujemo. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić otkrio je, gostujući na TV Prva, da je M. L. supruga D. L. i majka troje mališana koji su juče poginuli u teškoj nesreći na putu Kraljevo-Raška, kada se njihov automobil sudario sa vojnim… »
Ovo je porodica koja je stradala kod Kraljeva: Mirjana jedina preživela nesreću, ostala bez supruga Danijela i troje dece

Ovo je porodica koja je stradala kod Kraljeva: Mirjana jedina preživela nesreću, ostala bez supruga Danijela i troje dece

Nova 22.09.2024
: Pet osoba je poginulo, dok je jedna povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče na putu između Kraljeva i Raške u mestu Bojanići, kada su se sudarili vozilo Vojske Srbije i putnički automobil. Smrtno su stradali vozač i… »
Porodica i prijatelji se opraštaju od porodice poginule kod Kraljeva: „Nije trebalo ovim putem još da krenete“

Porodica i prijatelji se opraštaju od porodice poginule kod Kraljeva: „Nije trebalo ovim putem još da krenete“

Nova 22.09.2024
: U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila juče, život su izgubili D. L. (33) iz Novog Pazara, njegovo troje dece i njihova komšinica, dok se supruga bori za život. Ovaj tragičan događaj kod Ušća je potresao javnost i izazvao talas tuge… »
Ovo je dijana koja je poginula kod Ušća: Nastradala sa komšijom i njegovo troje dece, stravičnu nesreću preživela samo…

Ovo je dijana koja je poginula kod Ušća: Nastradala sa komšijom i njegovo troje dece, stravičnu nesreću preživela samo…

Blic 22.09.2024
Stravična saobraćajna nesreća koja se dogodila kod Ušća potresla je regiju, nakon što je majka, Mirjana L. (32), bila svjesna dok su je vatrogasci izvlačili ispod olupine automobila, a svi ostali članovi njene porodice, uključujući troje dece i… »
Dijana (27) stradala u kolima sa komšijom i troje dece: Očevici opisali detalje strašnog udesa kod Ušća

Dijana (27) stradala u kolima sa komšijom i troje dece: Očevici opisali detalje strašnog udesa kod Ušća

Mondo 22.09.2024
Jedan očevidac je juče opisao strašan prizor koji je zatekao na putu. Stravična saobraćajna nesreća koja se dogodila kod Ušća potresla je regiju, nakon što su poginuli Danijel L. (33), i njegova deca L. L. (10), L. L. (7) i M. L. (1), kao i… »
Šta je PASARS, vojno vozilo koje je učestvovalo u nesreći kod Kraljeva u kojoj je stradalo pet osoba?

Šta je PASARS, vojno vozilo koje je učestvovalo u nesreći kod Kraljeva u kojoj je stradalo pet osoba?

Blic 22.09.2024
U saobraćajnoj nesreći, juče oko 13.10 časova, borbeno vozilo Vojske Srbije PASARS sudarilo se sa civilnim vozilom kod mesta Ušće na putu Kraljevo–Raška. U nesreći je poginulo petoro ljudi, među kojima i troje dece. PASARS je vojno vozilo koje… »
"Nije trebalo ovim putem još da krenete": Potresne reči porodice i prijatelja porodice nastradale kod Ušća: "Čuvaj decu…

"Nije trebalo ovim putem još da krenete": Potresne reči porodice i prijatelja porodice nastradale kod Ušća: "Čuvaj decu…

Blic 22.09.2024
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja je juče zadesila Srbiju, život su izgubili D. L. (33) iz Novog Pazara, njegovo troje dece i njihova komšinica, dok se supruga bori za život. Ovaj tragičan događaj kod Ušća je potresao javnost i izazvao talas… »
"Još živite sa nama, počivajte s anđelima": Prijatelji se opraštaju od porodice stradale kod Ušća

"Još živite sa nama, počivajte s anđelima": Prijatelji se opraštaju od porodice stradale kod Ušća

Telegraf 22.09.2024
Preporučujemo. D. L. (33) iz Novog pazara, njegovo troje dece L. L. (10), L. L. (7) i M. L. (1) i njihova komšinica D. K. (27) poginuli su juče u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Kraljevo-Raška, kada se njihovo vozilo sudarilo sa borbenim… »
Šta je PASARAS vojno vozilo koje je učestvovalo u nesreći kod Raške: Poginulo petoro ljudi, među njima i deca

Šta je PASARAS vojno vozilo koje je učestvovalo u nesreći kod Raške: Poginulo petoro ljudi, među njima i deca

Mondo 22.09.2024
Prototip PASARAS vozila predstavljen je javnosti 2017. godine, dok je sa serijskom proizvodnjom započeto 2019. godine. Borbeno vozilo Vojske Srbije PASARS sudarilo se u subotu oko 13 časova sa civilnim vozilom kod mesta Ušće na putu Kraljevo–Raška… »
(FOTO) Šta je to PASARS, vojno vozilo koje je učestvovalo u nesreći kod Kraljeva u kojoj je stradalo pet osoba?

(FOTO) Šta je to PASARS, vojno vozilo koje je učestvovalo u nesreći kod Kraljeva u kojoj je stradalo pet osoba?

Danas 21.09.2024
U saobraćajnoj nesreći, danas oko 13.10 časova, borbeno vozilo Vojske Srbije PASARS sudarilo se sa civilnim vozilom kod mesta Ušće na putu Kraljevo–Raška. U nesreći je poginulo petoro ljudi, među kojima i troje dece. PASARS je vojno vozilo koje… »
(Foto) ovo su Danijel i njegovo troje dece koji su poginuli kod ušća: Majka Mirjana se bori za život

(Foto) ovo su Danijel i njegovo troje dece koji su poginuli kod ušća: Majka Mirjana se bori za život

Blic 21.09.2024
Na magistralnom putu Kraljevo – Raška došlo je do teške saobraćajne nesreće kada su se sudarili putnički automobil i vozilo Vojske Srbije. U ovoj tragičnoj nesreći život je izgubila petočlana porodica, među kojima su Danijel L. iz Novog… »
Normalizovan saobraćaj na putu Kraljevo – Raška nakon saobraćajne nesreće

Normalizovan saobraćaj na putu Kraljevo – Raška nakon saobraćajne nesreće

Danas 21.09.2024
Saobraćaj na putu Kraljevo – Raška, kod mesta Ušće, normalizovan je nakon obustave zbog saobraćajne nesreće, saopštilo je večeras Javno preduzeće „Putevi Srbije“. Ranije danas se oko 13.10 na Ibarskoj magristrali kod Ušća dogodila teška… »

Vesti dana »