Уефа издала саопштењем због Алварезовог пенала: Објаснили су шта се десило, хоће да мењају правило
Телеграф 13.03.2025 | Телеграф.рс

Препоручујемо
Реал Мадрид је у среду елиминисао Атлетико из Лиге шампиона након пенала, а велику контроверзу изазвао је гол Хулијана Алвареза који је поништен због сумње да је лопта додирнута са оба стопала. Међутим, УЕФА је у четвртак у подне издала саопштење у вези са овим инцидентом и потврдила да је до двоструког контакта ипак било. - Атлетико Мадрид је консултовао УЕФА у вези са инцидентом који је довео до поништења пенала Хулијана Алвареза на крају јучерашњег меча Лиге






