Повезане вести
Вучић у Младеновцу: Спремају нам исти сценарио као и за Македонију (фото)
БК ТВ 06.03.2017
Кандидат за председника Србије Александар Вучић наставио је предизборну кампању у Младеновцу. а окупљеним грађанима поручио је да ће, уколико буде изабран, свој посао радити поштено и марљиво, и као до сада, штитити Србију… »
Вучић: Ако изгубим изборе, више нећу бити ни премијер
Политика 06.03.2017
Вучић: Тамо где сам - Србија је заштићена. - Нисам отказао концерт Георгијева, то је део методологије лажи. - Никада мирније кампање него у последње три године. Дачић: Избор је само један - Александар Вучић. Премијер Србије и… »
Вучић изазвао Шешеља: Преварио ме '99. за 10 марака, нека дође вечерас да га разбијем у шаху!
Курир 06.03.2017
БЕОГРАД - Лидер СНС и кандидат за председника Србије вечарас је на ТВ Пинку говорио о политичкој ситуацији у држави и о предстојећим председничким изборима. Вучић је оптужио кандидате опозиције да су се ујединили против њега. "У… »
Вучић: Енергија и снага побеђују
Дневник 06.03.2017
Председнички кандидат Александар Вучић наставио је предизборну кампању у Младеновцу, а пре митинга се обратио грађанима, за које није било довољно места у хали за митинг, истичући да ће, уколико буде изабран, свој посао радити… »
Вучић: Ја се борим за Србију, а остали - против мене
Дневник 06.03.2017
Кандидат владајуће коалиције за председника Републике Александар Вучић изјавио је вечерас да се он бори за Србију, док се остали кандидати боре - против њега. Вучић је, гостујући на телевизији Пинк, рекао да је неколицина лидера… »
Вучић грађанима Младеновца: Увек ћу штитити Србију
РТС 06.03.2017
Председнички кандидат Александар Вучић наставио је предизборну кампању у Младеновцу, а пре митинга се обратио грађанима, за које није било довољно места у хали за митинг, истичући да ће, уколико буде изабран, свој посао радити… »
Вучић: Увек ћу штитити Србију
Глас Западне Србије 06.03.2017
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 18 минутајош 1 повезана

Измене у превозу због војне параде: Овде је саобраћај потпуно обустављен, а неке линије мењају трасу: Детаљан списак
Блиц пре 8 минутајош 1 повезана

И црногорска војска сутра на војној паради у Београду: Огласило се Министарство одбране Црне Горе, ево ко ће их представљати
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Прекршио правило! Амерички окружни судија одбацио Трампову тужбу против "Њујорк тајмса" због клевете
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана