Povezane vesti
Radosavljević: Ovo suđenje je farsa
Politika 08.03.2017
Optuženi tvrdio da je njegov progon počeo 2009. godine, kad nije dozvolio američkom potpredsedniku Džozefu Bajdenu da poseti Dečane. „Ova optužnica se ne može shvatiti. Ne može se braniti ni ona sama, a niti mi od nje. Nikakvu protivpravnu… »
Sklonjen sam zbog Bajdena
Večernje novosti 08.03.2017
Bivši episkop Artemije izneo odbranu na suđenju za zloupotrebe položaja u obnovi manastira na KiM. Nisam oštetio Eparhiju i radio sam po Ustavu SPC. U SAD sam putovao uz blagoslov patrijarha Pavla. INICIJALNA eksplozija koja je dovela do svega… »
Artemije: Progone me jer sam Bajdenu zabranio posetu
Kurir 08.03.2017
BEOGRAD - Nekadašnji episkop raško-prizrenske eparhije Artemije Radosavljević odbacio je danas na početku suđenja u Višem sudu u Beogradu optužbe da je zloupotrebom ovlašćenja oštetio fond eparhije namenjen obnovi manastira na Kosovu i Metohiji… »
Vesti dana »
Bivša rektorka Univerziteta u Novom Sadu ima poruku za sadašnjeg
Danas pre 52 minutajoš 12 povezanih
Čula sam pucanj, a onda je počelo zavijanje, bilo je jezivo: Potresno sećanje Milice na kobno veče u Orašju
Telegraf pre 16 minutajoš 94 povezane
Dačić: Zahtevi studenata ispunjeni, protesti bi trebalo da prestanu ako nisu politički
RTV pre 58 minutajoš 52 povezane
BLOG: Novosadski studenti upali u Rektorat, odata pošta u 11.52, protest u 19h ispred RTS
N1 Info pre 41 minutajoš 48 povezanih
Orile su se zvezdine pesme Ulicama Milana: Delije pružile podršku igračima uprkos zabrani italijanske policije! (video)
Hot sport pre 34 minutajoš 31 povezana