Povezane vesti
Najveći uspeh srpske košarke - Evo šta kaže Svetislav Pešić
Sportske.net 11.03.2017
Bivši selektor košarkaške reprezentacije Jugoslavije Svetislav Pešić progovorio je najvećim uspesima naše zemlje na velikim takmičenjima i napravio paralelu između Indijanapolisa i Rija. Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je sa… »
Pešić: Najveći uspeh naše košarke? Rio!
Mondo 11.03.2017
"Najveća pobeda je Indijanapolis. Ali, pošto to niko nije rekao, kada su me pitali posle Rija, onda sam ja rekao da je to srebro veći uspeh od Indijanapolisa", kazao je trofejni stručnjak Svetislav "Kari" Pešić. Šta je najveći uspeh srpske… »
Kari Pešić: Samo je Saša Đorđević uradio više od mene
Mozzart sport 11.03.2017
„Niko do sada nije rekao šta je najveći uspeh naše košarke, a pre Olimpijskih igara to je bio Indijanopolis“, poručio legendarni trener u intervju za Politiku. Trenutno živi na relaciji Pirot-Nemačka, ali legendarni Svetislav Kari Pešić ne… »
Vesti dana »

(BLOG) Završen protest sindikata i studenata ispred Vlade u Beogradu, incident u Novom Sadu, postavljeni bilbordi sa aferama vlasti
N1 Info pre 44 minutajoš 98 povezanih

Pred tragediju se spremali za veliku proslavu - Kurir televizija na licu mesta kod Topole gde je sinoć poginulo četvoro: Od punoletstva do sahrane u jednoj noći
Kurir pre 43 minutajoš 65 povezanih

AFP: U Srbiji šest meseci posle nesreće u Novom Sadu, studenti i sindikati ujedinjeni u protestu
Radio sto plus pre 50 minutajoš 34 povezane

Bešić (FPN): Vlast ima moć, ali raspoloženje je na strani studenata. Pitanje svih pitanja – ko je izdržljiviji
Nova pre 4 satijoš 17 povezanih

Sporazum Amerike i Ukrajine o mineralima - o čemu je tu zapravo reč
BBC News pre 2 satajoš 28 povezanih