Povezane vesti
Čović izneo šokantne detalje: Sarajevo je za Srebrenicu htelo da optuži i Hrvatsku
Kurir 12.03.2017
Hrvatski član BiH Predsedništva BiH, Dragan Čović izjavio je da se nije opredeljivao oko zahteva za revizijom tužbe protiv Srbije pred Međunarodnim sudom pravde jer je bio siguran da bi predstavnici bošnjačke strane pokrenuli tužbu i protiv… »
Odbrana napadom: Softić: „Apsurd što je Republika Srpska oslobođena pravnih posledica!“
Blic 12.03.2017
- Registrar Suda, pa ni sam Sud mi nisu mogli osporiti punomoć. Punomoć mi je mogao oduzeti vlastodavac, u ovom slučaju Predsedništvo BiH što u krajnjem slučaju nije izraženo. Izražena su neslaganja, istakao je Sakib Softić, bivši agent BiH pred… »
Softić se pravi naivan: Mislio sam da sam i dalje agent iako su mi u Hagu rekli da nisam!
Kurir 12.03.2017
Pošto ga je Međunarodni sud u Hagu raskrinkao da nije ovlašćeni agent BiH pred tim sudom i da nema pravo da podnosi zahtev za revizuju tužbe protiv Srbije, oglasio se i Sakib Softić i to neverovatnom objašnjenjem! Softić je za federalne medije… »
Softić: Pismo iz 2016. bilo je mišljenje Registara
RTV 12.03.2017
SARAJEVO - Sakib Softić, agent koji je predao zahtevu za reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije obratio se javnosti rekavši da je pismo iz 2016. godine u kojem piše da on nije agent i da mu za reviziju treba novo imenovanje, mišljenje jednog… »
Softić: Pismo iz 2016. bilo mišljenje Registrara
RTS 12.03.2017
Sakib Softić, agent koji je predao zahtev za reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije, obratio se javnosti rekavši da je pismo iz 2016. godine u kojem piše da on nije agent i da mu za reviziju treba novo imenovanje, mišljenje jednog Registrara… »
Sakib Softić: Pismo iz 2016. je bilo mišljenje Registrara, a ne Suda
Al Jazeera 12.03.2017
Softić u maju prošle godine primio pismo da više nema legitimitet da zastupa BiH ako bi se pristupilo zahtjevu za reviziju presude. Sakib Softić, agent koji je predao aplikaciju za reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije obratio se javnosti s… »
Oglasio se sakib Softić: „Pismo u kojem piše da nisam agent BiH je mišljenje Registrara, a ne suda u Hagu!“
Blic 12.03.2017
Sakib Softić, agent koji je predao aplikaciju za reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije obratio se javnosti s porukom „da je pismo iz 2016. godine u kojem piše da on nije agent te da mu za reviziju treba novo imenovanje, mišljenje jednog… »
Vesti dana »
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Bisljimi: U januaru se očekuje prvi sastanak zajedničke komisije za pitanja nestalih
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Prekinuta serija Partizana u Evroligi: Posle Budućnosti i Asvel slavio u „Areni“
Danas pre 5 satijoš 2 povezane