Povezane vesti

Jedan, dva, tri: - trijumf Vojvodina od metala u Gornjem Milanovcu

Jedan, dva, tri: - trijumf Vojvodina od metala u Gornjem Milanovcu

Sportal blic 13.03.2017
Fudbaleri Vojvodine ostvarili su trijumf nad Metalcem 3:0 u poslednjoj utakmici 26. kola Superlige. Foto: Nenad Mihajlović / RAS Srbija Filip Malbašić Novosađani su golovima Malbašića (2) i Paločevića odneli bodove iz Gornjeg Milanovca i vratili… »
Đurđević: Leonardo i ja smo u vrhu liste strelaca, ali manje je važno ko daje golove, bitno je da Partizan pobeđuje

Đurđević: Leonardo i ja smo u vrhu liste strelaca, ali manje je važno ko daje golove, bitno je da Partizan pobeđuje

Sportski žurnal 13.03.2017
Uroš Đurđević nastavlja da rešeta, Partizanov golgeter niz je produžio i u Lučanima u pobedi protiv Mladosti (2:0). - Pokazali smo da smo prava ekipa i zasluženo smo odneli sva tri boda. Zadovoljan sam pobedom protiv dobre ekipe Mladosti. Leonardo… »
Udarna igla Partizana: Đurđević: Mi smo prava ekipa!

Udarna igla Partizana: Đurđević: Mi smo prava ekipa!

Sportal blic 13.03.2017
Fudbaler Partizana Uroš Đurđević rekao je da je njegova ekipa zasluženo slavila protiv Mladosti i dodao da su crno-beli ponovo pokazali da su prva ekipa. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Uroš Đurđević - Očekivali smo da će utakmica… »
Pobeda Partizana u Lučanima

Pobeda Partizana u Lučanima

Danas 12.03.2017
U prvom meču 26. kola Superlige Srbije fudbaleri Partizana su savladali Mladost u Lučanima sa 2:0. Strelci za crno-bele su bili Leonardo u 42. i Uroš Đurđević u 75. minutu. Beograđani su protiv Mladosti igrali bez Alena Stevanovića, koji je… »

Vesti dana »