Повезане вести

Ердоган: Немачка и Холандија бандитске државе које штете ЕУ

Ердоган: Немачка и Холандија бандитске државе које штете ЕУ

Дневник 14.03.2017
АНКАРА: Турски председник Реџеп Тајип Ердоган поручио је данас у Анкари да ће позитиван одговор грађана на референдуму, који ће у априлу бити одржан у тој земљи о проширењу председничких овлашћења, бити "најбољи одговор… »
Ердоган: Знамо ко је Холандија, видели смо њену улогу у геноциду у Сребреници

Ердоган: Знамо ко је Холандија, видели смо њену улогу у геноциду у Сребреници

Нова економија 14.03.2017
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган рекао је да је познато како се Холандија односи према цивилизацији и моралу кроз њену улогу у геноциду у Сребреници. Према његовим речима, однос Холандије према министарској делегацији… »
Руте: Холандија није одговорна за Сребреницу

Руте: Холандија није одговорна за Сребреницу

Дневник 14.03.2017
АМСТЕРДАМ: Холандски премијер Марк Руте одбацио је данас тврдње турског председника Реџепа Тајипа Ердогана да је Холандија одговорна за смрт 8.000 муслимана у. Сребреници 1995. "Он (Ердоган) наставља да ескалира ситуацију. То… »
Експлозивна изјава Ердогана: Знамо труо карактер Холанђана из њиховог масакра 8.000 муслимана у Сребреници!

Експлозивна изјава Ердогана: Знамо труо карактер Холанђана из њиховог масакра 8.000 муслимана у Сребреници!

Пресс 14.03.2017
"Упознати смо са поквареним карактером њихове цивилизације, како су масакрирали 8.000 Бошњака тамо. Знамо их добро", рекао је Ердоган. Турски председник Реџеп Тајип Ердоган оптужио је Холандију за учешће у убиству 8.000… »
Руте узвраћа ударац: Ердоганова изјава о Сребреници је болесно фалсификовање историје!

Руте узвраћа ударац: Ердоганова изјава о Сребреници је болесно фалсификовање историје!

Курир 14.03.2017
Премијер Холандије Марк Руте је данас као "болесно фалсификовање историје" оценио изјаву председника Турске Реџепа Тајипа Ердогана о масакру у Сребреници 1995. године. "Он (Ердоган) наставља да погоршава ситуацију. Нећемо да… »
Ердоган: Холандија "показала" морал кроз улогу у Сребреници

Ердоган: Холандија "показала" морал кроз улогу у Сребреници

РТС 14.03.2017
Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган изјавио је да Турска схвата како Холандија "разуме" цивилизацију и морал кроз њену улогу у, како каже, геноциду у Сребреници, јављају турски медији. "Ми знамо колико је покварен њихов… »
Ердоган: Холандија показала морал у Сребреници

Ердоган: Холандија показала морал у Сребреници

Ал Јазеера 14.03.2017
Турски предсједник критикује Холандију због забране турским министрима да наступају на скуповима на њеној територији. Предсједник Турске Рецеп Таииип Ердоğан изјавио је да Турска зна како Холандија "разумије" цивилизацију и… »
"Знамо ми Холандију, видели смо геноцид у Сребреници"

"Знамо ми Холандију, видели смо геноцид у Сребреници"

Блиц 14.03.2017
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган рекао је да је познато како се Холандија односи према цивилизацији и моралу кроз њену улогу у геноциду у Сребреници. Према његовим речима, однос Холандије према министарској делегацији… »
Ердоган: Знамо ми Холанђане из Сребренице

Ердоган: Знамо ми Холанђане из Сребренице

Нови магазин 14.03.2017
У најновијем нападу на Холанђане председник Турске Реџеп Тајип Ердоган их је окривио за злочин у Сребреници. "Знамо ми Холандију и Холанђане из масакра у Сребреници. Знамо колико је њихов карактер покварен по тамошњем масакру… »
Ердоган оптужује: Знамо Холандију, видели смо геноцид у Сребреници

Ердоган оптужује: Знамо Холандију, видели смо геноцид у Сребреници

Вести онлине 14.03.2017
Ердоган најжешће по холандији: Показала је свој морал улогом у Сребреници

Ердоган најжешће по холандији: Показала је свој морал улогом у Сребреници

Курир 14.03.2017
ИСТАНБУЛ - Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган изјавио је да Турска зна како Холандија "разуме" цивилизацију и морал кроз њену улогу у, како каже, геноциду у Сребреници, јављају турски медији. #Туркеи Прес. #Ердоган: Ве кнов… »
Руте: Дипломатске санкције Турске непримерене

Руте: Дипломатске санкције Турске непримерене

РТС 14.03.2017
Холандски премијер Марк Руте изјавио је да санкције Турске против холандске владе током дипломатског сукоба између две земље "нису сувише лоше", али су непримерене, јер Холанђани имају више разлога да буду љути. Санкције… »

Вести дана »