Povezane vesti
Rudan osula paljbu po todoriću: Sastaje se s hrvatskom vladom noću! Tko tu noći o ponoći koga je*e
Srbija danas 16.03.2017
Bez dlake na jeziku, kao i uvek. Hrvatska spisateljica i kolumnista Vedrana Rudan ne ustručava se da javno iznese svoje mišljenje o bilo kojoj aktuelnoj temi, čak i kada to znači da će se neki ozbiljno naljutiti. Svoja razmišljanja objavljuje na… »
Rudanka osula paljbu po todoriću: Sastaje se s hrvatskom vladom noću! Tko tu noći o ponoći koga je*e
Pravda 16.03.2017
Pred nekoliko tjedana parkirala sam auto na parkiralištu u Opatiji. Platila sam mobitelom. Dva puta. Kad sam treći put pokušala platiti dobila sam poruku da je plaćanje preko mobitela “u kvaru”, moram osobno doći i platiti preko automata. Bila… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih
Krozeto: Uhapsićemo Netanjahua i Galanta ako dođu u Italiju,ali odluka MKS je pogrešna
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Danas pre 3 satajoš 2 povezane