Повезане вести

Тачи: Срамота ме је због догађаја 2004, "паљења неколико цркава и неколико кућа"

Тачи: Срамота ме је због догађаја 2004, "паљења неколико цркава и неколико кућа"

Правда 17.03.2017
Косовски председник Хашим Тачи тврди да га је срамота због догађаја из марта 2004, да су ти догађаји били непотребни и да су осрамотили Косово. Тада, 2004. године, се десило оно што је најмање требало да се деси Косову. Десило… »
Србија памти: Рана која не зацељује

Србија памти: Рана која не зацељује

Вечерње новости 17.03.2017
Обележено 13 година од мартовског погрома над Србима са Косова и Метохије у којем је прогнано 4.000 људи. Вучић: Поручујем Албанцима да не помишљају да поново изведу сличну акцију. ЗЛОЧИН над српским народом, који се догодио… »
Годишњица мартовског насиља над Србима

Годишњица мартовског насиља над Србима

Глас Америке 17.03.2017
У петак се навршава 13 година од највећег насиља над Србима на Косову наког доласка међународних мировних снага, када је страдало 19 особа. Овај дан обележен је парастосом и низом манифестација широм Косова. Тринаест година од… »
Годишњица мартовског погрома

Годишњица мартовског погрома

Данас 17.03.2017
На данашњи дан навршава се 13 година од мартовског насиља над Србима на Косову и Метохији када су Албанци протерали нешто више од четири хиљада Срба из својих кућа и запалили више од тридесет верских објеката. Годишњица… »
Сећање на жртве мартовског погрома на КиМ

Сећање на жртве мартовског погрома на КиМ

РТС 17.03.2017
Парастосом у манастиру Грачаница, полагањем цвећа код споменика несталим особама и свечаном академијом обележена је годишњица мартовског погрома над Србима у централном делу Косова и Метохије. Чланови породице настрадалих Срба… »
Годишњица мартовског погрома на Космету

Годишњица мартовског погрома на Космету

Политика 17.03.2017
КОСОВСКА МИТРОВИЦА – Парастосом и полагањем венаца и цвећа страдалим, данас је у Косовској Митровици обележено 13 година од мартовског погрома на Косову и Метохији и упућена јасна порука да су Срби решени да остану на Косову… »
У: Косовској Митровици обележено 13 година од мартовског погрома

У: Косовској Митровици обележено 13 година од мартовског погрома

Блиц 17.03.2017
У северној Косовској Митровици је парастосом код споменика Истине, полагањем цвећа и паљењем свећа код спомен плоча Јани Тучев и Боривоју Спасојевићу, обележена тринаестогодишњица од мартовског погрома Срба на Косову. Поред… »
Туга и понос, деца осморо Срба страдалих у погрому: Ћеркици сам дала име по убијеној мајци

Туга и понос, деца осморо Срба страдалих у погрому: Ћеркици сам дала име по убијеној мајци

Курир 17.03.2017
БЕОГРАД - Током мартовског погрома на Косову и Метохији убијено је осморо Срба, а чланови њихових породица 13 година после злочина кажу да су тужни, поносни и решени да остану на Косову и Метохији. Пре 13 година у Косовској… »
Тринаест година од мартовског погрома на Косову

Тринаест година од мартовског погрома на Косову

РТС 17.03.2017
Навршава се 13 година од мартовског погрома на Косову, када је протерано око 4.000 Срба, уништено 800 српских кућа и запаљено 35 верских објеката. Организатори насиља и даље су ван домашаја правде. Тродневно насиље однело је… »
Тачи после 13 година проговорио: Срамота ме је због 17. марта

Тачи после 13 година проговорио: Срамота ме је због 17. марта

Вести онлине 17.03.2017
Ове године се навршава тринаест година од мартовског погрома над Србима. Председник такозванд државе Косово Хашим Тачи рекао је да га лично срамота због тих догађаја. У дводневном таласу насиља у марту 2004. године живот је… »

Вести дана »