Повезане вести

Шабић: Посао тужиоца није да прети, већ примењује закон

Шабић: Посао тужиоца није да прети, већ примењује закон

Радио 021 17.03.2017
Повереник за информације од јавног значаја примио је допис Вишег јавног тужиоца у Београду, који према наводима повереника Родољуба Шабића садржи "инсинуације лишене било каквог чињеничног или правног основа о томе да је… »
Шабић: Тужилаштво у допису прети поверенику

Шабић: Тужилаштво у допису прети поверенику

Инсајдер 17.03.2017
Повереник за информације од јавног значаја Родољуб Шабић данас се обратио републичкој јавној тужитељки Загорки Доловац због дописа који је јуче примио од вишег јавног тужиоца. Како наводи, допис који је примио садржи… »
Шабић: Допис Вишег тужиоца који сам примио може се схватити као претња

Шабић: Допис Вишег тужиоца који сам примио може се схватити као претња

Нова економија 17.03.2017
Допис Вишег јавног тужиоца у Београду који је повереник за информације од јавног значаја Родољуб Шабић примио садржи инсинуације лишене било каквог чињеничног или правног основа о томе да је повереник наводно починио некакво… »
Шабић: Допис који сам добио од тужиоца сматрам претњом

Шабић: Допис који сам добио од тужиоца сматрам претњом

Данас 17.03.2017
Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности Родољуб Шабић упутио је данас писмо републичком тужиоцу Загорки Доловац којом указује да допис, који је примио од Вишег јавног тужиоца у Београду, не може… »
Шабић: Допис који сам примио од тужиоца изгледа као претња

Шабић: Допис који сам примио од тужиоца изгледа као претња

Н1 Инфо 17.03.2017
Допис Вишег јавног тужиоца у Београду који је повереник за информације од јавног значаја Родољуб Шабић примио садржи инсинуације лишене било каквог чињеничног или правног основа о томе да је повереник наводно починио некакво… »
Повереник: Допис јавног тужиоца може се разумети као претња

Повереник: Допис јавног тужиоца може се разумети као претња

Блиц 17.03.2017
Допис Вишег јавног тужиоца у Београду који је повереник за информације од јавног значаја Родољуб Шабић примио, садржи инсинуације лишене било каквог чињеничног или правног основа о томе да је повереник наводно починио некакво… »
Шабић се обратио Загорки Доловац због дописа Вишег јавног тужиоца

Шабић се обратио Загорки Доловац због дописа Вишег јавног тужиоца

РТС 17.03.2017
Повереник за информације од јавног значаја Родољуб Шабић саопштио је да се обратио републичком јавном тужиоцу Загорки Доловац поводом дописа који је примио од Вишег јавног тужиоца у ком се тврди да је почино "некакво кривично… »

Вести дана »