Повезане вести

Новосађанин: Ставили ми лисице због трубљења митингашима

Новосађанин: Ставили ми лисице због трубљења митингашима

Н1 Инфо 19.03.2017
Новосађанин Дејан Михаиловић тврди да му је полиција стављале лисице на руке и извлачила га на силу из аутомобила и то пред његовом 12-годишњом ћерком. Разлог је, како каже, то што је трубио грађанима који су ишли на митинг… »
Новосађанин: Стављали су ми лисице због трубљења окупљенима на митингу СНС

Новосађанин: Стављали су ми лисице због трубљења окупљенима на митингу СНС

Блиц 19.03.2017
Новосађанин Дејан Михаиловић тврди да му је полиција стављала лисице на руке и извлачила га на силу из аутомобила због тога што је "трубио грађанима који су ишли на митинг Александра Вучића и дуже време прелазили улицу на црвено… »
Инцидент у Новом Саду који је узбуркао јавност

Инцидент у Новом Саду који је узбуркао јавност

Мој Нови Сад 19.03.2017
Новосађанин Дејан Михаиловић изјавио је да му је полиција стављале лисице на руке и извлачила га на силу из аутомобила. Он је рекао да се то дешавало пред његовом кћерком која има 12 година, а због тога што је трубио грађанима… »
Стефановић: Истражити да ли је полиција прекорачила овлашћења

Стефановић: Истражити да ли је полиција прекорачила овлашћења

РТС 19.03.2017
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић је, након информација које су се појавиле у јавности да су полицајци у Новом Саду употребили средства принуде према суграђанину, затражио хитну истрагу у Полицијској управи и… »
Стефановић: Истрага против полицајаца због узнемиравања Новосађанина

Стефановић: Истрага против полицајаца због узнемиравања Новосађанина

Радио 021 19.03.2017
Новосађанин Дејан Михаиловић каже да му је полиција стављале лисице на руке и извлачила га на силу из аутомобила, а због тога што је трубио грађанима који су ишли на митинг СНС и дуже време прелазили улицу на црвено светло, пред… »
Стефановић: Истрага због евентуалне одговорности полиције

Стефановић: Истрага због евентуалне одговорности полиције

Н1 Инфо 19.03.2017
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић затражио је хитну истрагу у Полицијској управи и утврђивање евентуалне дисциплинске одговорности полицијских службеника, након информација у јавности да су полицајци у Новом Саду… »

Вести дана »