Повезане вести

Мари пропушта Мајами, али остаје недостижан

Мари пропушта Мајами, али остаје недостижан

Политика 19.03.2017
Пошто је и Ђоковић одустао због истог разлога, повреде десног лакта, Шкот повећава предност на 4.000 поена. После Новака Ђоковића, чији је штаб најавио да због повреде десног лакта можда неће учествовати на мастерс турниру у… »
Ђоковић на боловању: Тело показује последице лудог темпа свих ових година

Ђоковић на боловању: Тело показује последице лудог темпа свих ових година

Моззарт спорт 19.03.2017
“Понекад најболније поразе у спорту нам зада баш нађе тело“, каже српски тенисер. Мајами је отпао, а можда неће бити ни једини турнир који ће Новак Ђоковић прескочити због проблема са лактом који га мучи још од Олимпијаких игара… »
Новак Ђоковић потврдио: Не игра у Мајамију

Новак Ђоковић потврдио: Не игра у Мајамију

Радио 021 19.03.2017
Новак Ђоковић отказао је учешће на Мастерсу у Мајамију због повреде лакта. "На жалост, морам да поделим са вама неке не баш добре вести у вези са предстојећим турниром у Мајамију. Повреда лакта коју вучем већ месецима се прошле… »
Ноле се огласио саопштењем: ''Велики шок и разочарање за мене!''

Ноле се огласио саопштењем: ''Велики шок и разочарање за мене!''

Спортске.нет 19.03.2017
Лоше вести... Оно о чему се протеклих дана спекулисало, данас је добило и званичну потврду - Новак Ђоковић због повреде лакта мора на паузу до даљњег, а то за почетак значи да ће морати да пропусти наредни турнир у Мајамију… »
Ђоковић дефинитивно не игра у Мајамију

Ђоковић дефинитивно не игра у Мајамију

Спортски журнал 19.03.2017
Српски тенисер Новак Ђоковић дефинитивно неће бранити титулу на мастерсу у Мајамију због повреде, саопштили су организатори. Шестоструки шампион турнира на Флориди, од чега чак три пута у претходних исто толико година, повукао се… »
Новак Ђоковић неће играти у Мајамију

Новак Ђоковић неће играти у Мајамију

Нови магазин 19.03.2017
Српски тенисер Новак Ђоковић потврдио је данас да се повлачи са мастерс турнира у Мајамију због повреде лакта десне руке. "На жалост, морам да поделим са вама неке не баш добре вести у вези са предстојећим турниром у Мајамију… »
Ђоковић о повлачењу са турнира у Мајамију: Ово је велики шок за мене

Ђоковић о повлачењу са турнира у Мајамију: Ово је велики шок за мене

Вечерње новости 19.03.2017
Понекад најболније поразе у спорту нам зада баш наше тело, а не противник. Кроз каријеру ме стварно нису пратиле велике повреде и проблеми, рекао је најбољи српски тенисер. Стигала је и званична потврда - Новак Ђоковић неће… »

Вести дана »