Blanuša oslobođen optužbi da je oteo Miloševića

Blanuša oslobođen optužbi da je oteo Miloševića

Politika ponedeljak, 20. mart 2017.
Nisu dokazane ni optužbe da je bivši upravnik Okružnog zatvora zloupotrebio službeni položaj, niti da je naneta šteta porodici Milošević
„Državni posao postao je moj lični problem”, izjavio je juče nekadašnji upravnik Okružnog zatvora, Dragiša Blanuša, nakon što ga je beogradski Viši sud oslobodio optužbi da je oteo Slobodana Miloševića i nezakonito ga iz pritvora... »

Blanuša oslobođen za otmicu Miloševića

Večernje novosti ponedeljak, 20. mart 2017.
Viši sud doneo prvostepenu presudu protiv bivšeg upravnika beogradskog centralnog zatvora. Mira Marković ima pravo da se žali Apelacionom sudu
DRAGIŠA Blanuša, bivši upravnik beogradskog Centralnog zatvora oslobođen je danas u Višem sudu, prvostepenom presudom, optužbe da je oteo Slobodana Miloševića, nekadašnjeg predsednika SRJ. Tačnije, da je 28. juna 2001. godine... »

Blanuša oslobođen optužbi da je oteo Miloševića

Dnevnik ponedeljak, 20. mart 2017.
Viši sud u Beogradu oslobodio je nekadašnjeg upravnika Okružnog zatvora u Beogradu Dragišu Blanušu optužbi za krivično delo otmice, u vezi s navodima da je
bivšeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića, pritvorenog 1. aprila 2001. godine zbog istrage o buyetskim sredstvima, odveo iz pritvora 28. juna 2001. bez saglasnosti suda, silom, s nepoznatim ljudima, i nasilno ga predao... »

Blanuša oslobođen optužbi u vezi sa Slobodanom Miloševićem

N1 Info ponedeljak, 20. mart 2017.
Viši sud u Beogradu oslobodio je nekadašnjeg upravnika okružnog zatvora Dragišu Blanušu, optužbi za zloupotrebu službenog položaja u vezi sa nekadašnjim predsednikom SRJ Slobodanom Miloševićem.
Izvor: N1info Blanuša je bio optužen da je dva puta zloupotrebio službeni položaj. Prvi put kada je neovlašćeno dozvolio i organizovao fotografisanje Slobodana Miloševića u pritvoru, a potom te fotografije objavio u knjizi “Čuvao... »

Sud: Blanuša nije oteo Slobodana Miloševića

B92 ponedeljak, 20. mart 2017.
B92: Sud: Blanuša nije oteo Slobodana Miloševića
Viši sud u Beogradu oslobodio je bivšeg upravnika Okružnog zatvora u Beogradu Dragišu Blanušu optužbi Mire Marković da je oteo Slobodana Miloševića.
Porodica Milošević ima pravo žalbe na ovu presudu. Po optužnici, Blanuša je navodno dozvolio 28. juna 2001. da NN lica odvedu Miloševića iz zatvora, a potom ga prebace u pritvor Haškog tribunala, gde je urmo 11. marta 2006. Istom... »

Blanuša oslobođen svih optužbi u vezi sa Miloševićem

Danas ponedeljak, 20. mart 2017.
Viši sud u Beogradu oslobodio je nekadašnjeg upravnika okružnog zatvora Dragišu Blanušu, optužbi za zloupotrebu službenog položaja u vezi sa nekadašnjim predsednikom SRJ Slobodanom Miloševićem, prenosi N1. Blanuša je, podseća N1 bio optužen da je dva puta zloupotrebio službeni položaj. Prvi put... »

Slobin Marko zbrinuo porodicu: Bivšoj ženi i sinu ostavio kuću od milion evra!

Vesti online ponedeljak, 20. mart 2017.
Marko Milošević (42), sin Slobodana Miloševića, prepisao je bivšoj nevenčanoj supruzi Milici porodičnu kuću u Požarevcu, koju je nekada davno navodno prodavao za milion evra.
Iako im se brak raspao pre više godina, kada je otišao u Rusiju, Miloševićev sin brine o bivšoj dragoj i sinu Marku (18). - Marko vodi računa o njima, pa je Milici i sinu ostavio kuću. Zadržao je deo u kojem su se nalazili čuvena... »

Slobin Marko zbrinuo familiju u Srbiji: Bivšoj ženi Milici i sinu Marku ostavio kuću od milion evra!

Kurir ponedeljak, 20. mart 2017.
POŽAREVAC - Marko Milošević (42), sin Slobodana Miloševića, prepisao je bivšoj nevenčanoj supruzi Milici porodičnu kuću u Požarevcu, koju je nekada davno navodno prodavao za milion evra.
Iako im se brak raspao pre više godina, kada je otišao u Rusiju, Miloševićev sin brine o bivšoj dragoj i sinu Marku (18). (KURIR TV) OSLOBOĐEN BLANUŠA: Bivši upravnik CZ nije kriv za otmicu Slobodana Miloševića Foto: Profimedia -... »

Bivši direktor Okružnog zatvora u Beogradu oslobođen optužbi

Novi magazin ponedeljak, 20. mart 2017.
Viši sud u Beogradu oslobodio je danas bivšeg direktora Okružnog zatvora u Beogradu Dragišu Blanušu optužbi za zloupotrebu službenog položaja i otmicu, saopšteno je danas.
Banuša je bio optužen zbog toga što je u knjizi koju je objavio o boravku bivšeg predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića obelodanio zatvorsku dokumentaciju i fotografije tog pritvorenika ali i zbog toga što je, po odluci... »

Bivši upravnik CZ-a nije oteo Slobu: Čuvao sam Miloševića

Vesti online ponedeljak, 20. mart 2017.
Viši sud u Beogradu oslobodio je u ponedeljak nekadašnjeg upravnika Okružnog zatvora u Beogradu Dragišu Blanišu optužbi Mire Marković da je oteo njenog supruga Slobodana Miloševića, s tim da njegova porodica ima pravo žalbe na ovu presudu.
Po optužnici Blanuša je navodno dozvolio 28. juna 2001. da NN lica odvedu Miloševića iz zatvora, a potom ga prebace u pritvor Haškog tribunala, gde je urmo 11. marta 2006. Istom presudom Blanuša je zbog nedostatka dokaza... »

(Kurir TV) oslobođen blanuša: Bivši upravnik cz nije kriv za otmicu Slobodana Miloševića

Kurir ponedeljak, 20. mart 2017.
BEOGRAD - Viši sud u Beogradu izrekao je danas oslobađajujuću prvostepenu presudu nekadašnjem upravniku Okružnog zatvora u Beogradu Dragiši Blanuši povodom optužbi da je neovlašćeno objavio knjigu "Čuvao sam Miloševića".
U toj knjizi on govori o pritvorskim danima nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića pred njegovo izručenje Hagu. Foto: Profimedia Presuda je izrečena povodom optužnice koju su preko punomoćnika još 2005. godine protiv... »

Bivši upravnik zatvora nije kriv za otmicu Miloševića

Al Jazeera ponedeljak, 20. mart 2017.
Miloševićeva udovica Mira Marković tužila je Dragišu Blanušu da je oteo njezinog supruga prilikom izručenja u Hag.
Beogradski Viši sud oslobodio je Dragišu Blanušu, nekadašnjeg upravitelja Okružnog zatvora u Beogradu, optužbi kojima ga je Mira Marković teretila da je oteo njenog supruga Slobodana Miloševića prilikom izručenja u Haag. Po... »

Oslobođen optužbi da je oteo Miloševića

Mondo ponedeljak, 20. mart 2017.
Viši sud u Beogradu oslobodio je danas nekadašnjeg upravnika Okružnog zatvora u Beogradu Dragišu Blanišu optužbi Mire Marković da je oteo njenog supruga Slobodana Miloševića, s tim da njegova porodica ima pravo žalbe na ovu presudu.
Foto: Mondo/ Goran Sivački Po optužnici Blanuša je navodno dozvolio 28. juna 2001. da NN lica odvedu Miloševića iz zatvora, a potom ga prebace u pritvor Haškog tribunala, gde je umro 11. marta 2006. Istom presudom Blanuša je zbog... »

Bivši upravnik cz-a oslobođen optužbi za otmicu Miloševića, Blanuša: Pravda je pobedila

Blic ponedeljak, 20. mart 2017.
Viši sud u Beogradu oslobodio je danas nekadašnjeg upravnika Okružnog zatvora u Beogradu Dragišu Blanišu optužbi Mire Marković da je oteo njenog supruga Slobodana Miloševića, s tim da njegova porodica ima pravo žalbe na ovu presudu.
Blanuša je oslobođen optužbe za otmicu Miloševića, dok je postupak za neovlašćeno slikanje Miloševića u ćeliji zastarelo. - Pravda je pobedila, probaću da zaboravim ovih 16. godina. Ovo je za nauk svim mojim kolegama da vide kako... »

Bivši upravnik CZ oslobođen optužbe za otmicu Slobodana Miloševića

Radio 021 ponedeljak, 20. mart 2017.
Viši sud u Beogradu izrekao je danas oslobađajuću prvostepenu presudu nekadašnjem upravniku Okružnog zatvora u Beogradu Dragiši Blanuši povodom optužbi da je neovlašćeno objavio knjigu "Čuvao sam Miloševića", koja govori o pritvorskim danima nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića pred njegovo izručenje Hagu.
Blanuša je oslobođen optužbe za otmicu Miloševića, dok je postupak za neovlašćeno slikanje Miloševića u ćeliji zastarelo. "Pravda je pobedila, probaću da zaboravim ovih 16 godina. Ovo je za nauk svim mojim kolegama da vide kako... »

Blanuša oslobođen optužbi da je oteo Miloševića

RTV ponedeljak, 20. mart 2017.
RTV: Blanuša oslobođen optužbi da je oteo Miloševića
BEOGRAD - Viši sud u Beogradu oslobodio je danas nekadašnjeg upravnika Okružnog zatvora u Beogradu Dragišu Blanušu optužbi Mire Marković da je oteo njenog supruga Slobodana Miloševića, s tim da njegova porodica ima pravo žalbe na ovu presudu.
Po optužnici Blanuša je navodno dozvolio 28. juna 2001. da NN lica odvedu Miloševića iz zatvora, a potom ga prebace u pritvor Haškog tribunala, gde je urmo 11. marta 2006. Istom presudom Blanuša je zbog nedostatka dokaza... »

Uhapšeni aktivisti Srpske liste

Danas  pre 5 sati  još 3 povezane

Vulin: Slobodno srpsko nebo bira ko će leteti po njemu

Večernje novosti  pre 7 sati  još 2 povezane

Video brojali do 221: Partizan srušio Igokeu

Večernje novosti  pre 4 sata  još 5 povezanih

Šef SZO nakon osuda "ponovo razmatra" imenovanje Mugabea

Blic  pre 4 sata  još 2 povezane
©2017 Netmark d.o.o.