Повезане вести
Цедевитин “шпијун“: Радим шта ми се каже, тако сам васпитан
Моззарт спорт 20.03.2017
"Већ је и превише речено", спушта лопту Дино Репеша, помоћни тренер хрватског шампиона, на тему посматрања Партизановог тренинга. "Исто као што они раде у Београду, тако ми радимо у Загребу. Шта год то значило... Када дођемо у… »
ЏИКИЋ о шпијунирању цедевите: Не гледам тренинге ривала
Вечерње новости 20.03.2017
Никада то нисам радио, нити ћу икада гледати тренинге противника, јер се тиме не бавим, јасно је Џикић поручио не само Загрепчанима већ и јавности којим се принципима води у тренерској каријери. РЕЧЕНИЦА тренера Александра… »
Џикић изненађен оптужбама колеге!
Спортске.нет 20.03.2017
Атмосфера и даље ''подгрејана'' полемиком после прве утакмице полуфинала плеј-офа АБА лиге између Цедевите и Партизана. Партизан је поражен у Загребу, али је после меча у први план избило питање ко је кога ''шпијунирао'' ове… »
Кошаркашко шпијунирање: Џикић одговорио Мршићу, Мамићу и Новоселу: Ја се тиме не бавим!
Спортал блиц 20.03.2017
Кошаркаши Партизана вратили су се у Београд после пораза од Цедевите (83:76). Мисле ли поново пут Загреба, мораће у суботу од 20 сати да, после три овосезонска пораза, савладају првака Хрватске и то у другом мечу полуфинала АБА… »
Случај „Шпијунажа“! Партизан: Цедевита се уплашила! Небулозно објашњење Мршића
Моззарт спорт 20.03.2017
„Овај меч био је превелики залогај за судију Митревског“, сматра Драган Тодорић, спортски директор црно-белих. Уместо о игри и резултату, после Партизановог гостовања у Загребу највише се прича о дешавањима са - тренинга… »
Тодорић о случају „шпијунажа“: Никада никоме нисмо гледали тренинг
Спортски журнал 20.03.2017
Спортски директор Партизана о изјави тренера Цедевите, издању црно-белих у Загребу и судијама. Цедевита је добро припремила утакмицу. Као да су гледали синоћ тренинг. Не дај боже. Тим речима је Александар Џикић, тренер… »
Специјални кошаркашки рат у Загребу: Шпијунске игре су дозвољене!
Спортал блиц 20.03.2017
Више него о самом резултату и победи загребачке Цедевите над Партизаном (83:76) у првом полуфиналном мечу АБА лиге играном у хрватској престоници, причало се о неспортском гесту домаћина по којем би могао да се сними наставак… »
Тодорић: Признали су у Цедевити да су "вирили" на наш тренинг
Вечерње новости 19.03.2017
Ушли смо бојажљиво у утакмицу, одиграли слабо у првом полувремену. Ретко причам о судијама, али је евидентно да је овај меч за Митровског био превелики залогај, каже директор Партизана. ПОВРАТНИЧКИ корак Партизана у плеј-оф… »
Вести дана »

Како је новосадски студент, а како Кристијан Голубовић изведен из затвора да испрати родитеља: Сахрана достојанства
Луфтика пре 1 сатјош 4 повезане