Muslin komandovao juriš na pobedu

Muslin komandovao juriš na pobedu

Dnevnik ponedeljak, 20. mart 2017.
Fudbalski reprezentativci Srbije okupili su se u svojoj bazi u Staroj Pazovi i počeli pripreme za kvalifikacionu duel za Svetsko prvenstvo sa Gruzijom, koji je na programu
24. marta u Tbilisiju.Srbija je dobro kotirania, zauzima drugu poziciju u Grupi D, a da bi zadržali opipljive šanse za plasman na Mundijal neophodna im je pobeda. - Utakmica u Gruziji nije najvažnija u ovom kvalifikacionom... »

"Na pobedu u Tbilisiju"

B92 ponedeljak, 20. mart 2017.
B92: "Na pobedu u Tbilisiju"
Fudbalska reprezentacija Srbije posle četiri meseca nastavlja kvalifikacije za odlazak na SP u Rusiji 2018. godine.
Izabranici Slavoljuba Muslina okupili su se u ponedeljak u Staroj Pazovi pred nastavak takmičenja. U najnovijem sporskom pregledu, pogledajte šta je selektor nacionalnog tima, Slavoljuba Muslin, izjavio pred duel u Tbilsiju, kao... »

Gruzija nije autsajder!

Večernje novosti ponedeljak, 20. mart 2017.
Fudbalska reprezentacija Srbije se okupila u Staroj Pazovi pred put u Tbilisi
JESTE da danas svi igraju fudbal, ali Srbija u Tbilisiju hoće da pokaže da je klasa za domaćina. Fudbaleri naše reprezentacije okupili su se u ponedeljakna pripremama za meč 5. kola kvalifikacija za Mundijal u Rusiji 2018. U... »

'Na terenu moramo da pokažemo da smo bolji od Gruzije'

Beta ponedeljak, 20. mart 2017.
Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je danas da ekipa na terenu mora da pokaže da je bolja od Gruzije u predstojećoj kvalifikacionoj utakmici za Svetsko prvenstvo i dodao da je atmosfera u nacionalnoj selekciji na vrlo visokom nivou. "Ne volim da pričam da smo favoriti... »

“Operacija Gruzija”: Znam ih, idemo da ih pobedimo

Mozzart sport ponedeljak, 20. mart 2017.
Selektor Srbije Slavoljub Muslin okupio reprezentativce u Staroj Pazovi pred gostovanje u Tbilisiju
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin okupio je danas igrače za izuzetno važno gostovanje u Gruziji i poručio da je taj duel trenutno najvažniji u kvalifikacijama. “Utakmica u Gruziji nije najvažnija u ovom... »

Muslin: Meč u Gruziji nije najvažniji, ali meni jeste

Blic sport ponedeljak, 20. mart 2017.
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin okupio je igrače za gostovanje u Gruziji i poručio da je taj duel trenutno najvažniji u mundijalskim kvalifikacijama.
Foto: M. Metlaš / RAS Srbija "Utakmica u Gruziji nije najvažnija u ovom kvalifikacionom ciklusu, ali za mene jeste jer je naredna. Idemo po tri boda, ali znamo da neće biti lako. Svaki bod je važan, isti su i protiv "malih" i... »

Ivanović: Gruzija prelomna; Matić: Mogla bi da bude

Sportski žurnal ponedeljak, 20. mart 2017.
Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović izjavio je danas da je utakmica u Gruziji prelomna i najbitnija u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji.
– Nije fraza, ova utakmica je prelomna i najbitnija u celim kvalifikacijama. Pobedili smo Moldavce i pobeda protiv Gruzije bi dobila na značaju. Znamo da za nas ne postoje lake utakmice, bitan je samo rezultat i da upišemo bodove... »

'Orlovi': Oprez, Gruzijci nadigrali Velšane

B92 ponedeljak, 20. mart 2017.
B92: 'Orlovi': Oprez, Gruzijci nadigrali Velšane
Kapiten Srbije Branislav Ivanović rekao je da ekipa na terenu mora da pokaže da je bolja od Gruzije u kvalifikacionoj utakmici za Svetsko prvenstvo.
Ivanović je dodao da je atmosfera u nacionalnoj selekciji na vrlo visokom nivou. "Ne volim da pričam da smo favoriti u bilo kojoj utakmici. Ako smo favoriti to treba da pokažemo na terenu. Čeka nas utakmica koja može da nam... »

Bane beži od uloge favorita, Matić oprezan, Đurđević se uklapa u sistem

Sportske.net ponedeljak, 20. mart 2017.
I oprez i optimizam među našim najboljim fudbalerima tokom okupljanja na početku priprema za kvalifikacioni meč sa Gruzijom.
Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je danas da ekipa na terenu mora da pokaže da je bolja od Gruzije u predstojećoj kvalifikacionoj utakmici za Svetsko prvenstvo i dodao da je atmosfera u nacionalnoj... »

Ivanović: Protiv Gruzije možemo da završimo dobar deo posla na mundijalskom putu

Blic sport ponedeljak, 20. mart 2017.
Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović izjavio je da je utakmica u Gruziji prelomna i najbitnija u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji.
Foto: M. Metlaš / RAS Srbija Branislav Ivanović "Nije fraza, ova utakmica je prelomna i najbitnija u celim kvalifikacijama. Pobedili smo Moldavce i pobeda protiv Gruzije bi dobila na značaju. Znamo da za nas ne postoje lake... »

Ivanović i Matić: Gruzija bi mogla da bude prelomna

Vesti online ponedeljak, 20. mart 2017.
Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović izjavio je danas da je utakmica u Gruziji prelomna i najbitnija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji.
- Nije fraza, ova utakmica je prelomna i najbitnija u celim kvalifikacijama. Pobedili smo Moldavce i pobeda protiv Gruzije bi dobila na značaju. Znamo da za nas ne postoje lake utamice, bitan je samo rezultat i da upišemo bodove... »

Motivacija na maksimumu, ''Orlove'' zanima samo pobeda!

Sportske.net ponedeljak, 20. mart 2017.
Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se danas u Staroj Pazovi pred nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas u Staroj Pazovi da nacionalna selekcija u predstojećoj utakmici protiv Gruzije ide na pobedu. "Dobro smo analizirali našeg sledećeg protivnika, a sada je... »

Muslin: Idemo po tri boda protiv Gruzije

Beta ponedeljak, 20. mart 2017.
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas u Staroj Pazovi da nacionalna selekcija u predstojećoj utakmici protiv Gruzije ide na pobedu. "Dobro smo analizirali našeg sledećeg protivnika, a sada je stručnom štabu da pokaže to i igračima, da ih pripremimo na najbolji... »

Muslin: Utakmica u Gruziji nije najvažnija u ovom kvalifikacionom ciklusu, ali isti su bodovi i protiv "malih" i drugih

Sportski žurnal ponedeljak, 20. mart 2017.
Mogu da odigraju vrlo dobro, pa čak i protiv najboljih selekcija Evrope, ali i da podbace protiv slabijih od sebe – istakao je selektor Srbije
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin okupio je igrače za izuzetno važno gostovanje u Gruziji i poručio da je taj duel trenutno najvažniji u kvalifikacijama. - Utakmica u Gruziji nije najvažnija u ovom... »

Muslin: Meč u Gruziji je najvažniji jer je naredni

Vesti online ponedeljak, 20. mart 2017.
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin okupio je danas igrače za izuzetno važno gostovanje u Gruziji i poručio da je taj duel trenutno najvažniji u kvalifikacijama.
- Utakmica u Gruziji nije najvažnija u ovom kvalifikacionom ciklusu, ali za mene jeste jer je naredna. Idemo po tri boda, ali znamo da neće biti lako. Svaki bod je važan, isti su i protiv "malih" i drugih. Mi smo i u Velsu išli... »

Ivanović: Utakmica protiv Gruzije je prelomna

Večernje novosti ponedeljak, 20. mart 2017.
Pobedili smo Moldavce i pobeda protiv Gruzije bi dobila na značaju. Znamo da za nas ne postoje lake utamice, bitan je samo rezultat i da upišemo bodove - rekao je kapiten “orlova”
Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović izjavio je da je utakmica u Gruziji prelomna i najbitnija u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji. - Nije fraza, ova utakmica je prelomna i najbitnija u celim... »

Muslin proziva u podne

Večernje novosti ponedeljak, 20. mart 2017.
"Orlovi" će 24. marta u 18.00 igrati utakmicu 5. kola kvalifikacija sa Gruzijom, a selektor Muslin će danas u podne početi pripreme
SRBIJA je uhvatila dobar zalet za Mundijal u Rusiji i neće joj biti nikad bliža nego sledećeg petka. Gledajući čisto - geografski... "Orlovi" će 24. marta u 18.00 igrati utakmicu 5. kola kvalifikacija sa Gruzijom, a selektor... »
©2017 Netmark d.o.o.