Повезане вести

Држава ће више улагати у ИТ сектор

Држава ће више улагати у ИТ сектор

Политика 20.03.2017
Премијер Александар Вучић посетио је јуче новосадску ИТ компанију „Шнајдер електрик ДМС” која је у 2016. остварила извоз 34 милиона евра, а ове године планира 50 милиона евра. Нови Сад – Србија не може да буде Израел, ни попут… »
Снага ИТ сектора за светску трку Србије

Снага ИТ сектора за светску трку Србије

Дневник 20.03.2017
– Ове године на факултете техничких наука у Србији биће примљено 700 студената више да би се оснажио ИТ сектор у држави – најавио је у Новом Саду председник Владе Србије Александар Вучић. Он је приликом рашње посете компанији… »
Вучић посетио "Шнајдер електрик ДМС": ИТ не брине за паре

Вучић посетио "Шнајдер електрик ДМС": ИТ не брине за паре

Вечерње новости 20.03.2017
Компаније из сектора информационих технологија могу да рачунају на сву подршку државе, тврди премијер. Вучић рекао да ће на техничке факултете бити уписано 700 студената више него лане. ЗА СЕКТОР информационих технологија пара ће… »
Вучић: На техничких факултетима 700 студената више

Вучић: На техничких факултетима 700 студената више

Радио 021 20.03.2017
Председник Владе Србије Александар Вучић поручио је да ће се ове године 700 студената више уписати на смерове факултета техничких наука. Према Вучићевим речима, време је да се у развој домаћег ИТ сектора и домаћих програмера… »
Вучић: Већа улагања у ИТ сектор

Вучић: Већа улагања у ИТ сектор

Данас 20.03.2017
Премијер Србије Александар Вучић најавио је данас да ће већ ове године бити уписано 700 студената више на факултете техничких наука и да ће тај број стално да се повећава, како би се побољшао ИТ сектор. Ми ћемо ове године, сем у… »
Вучић: И Медведев ме је питао за Нордеус

Вучић: И Медведев ме је питао за Нордеус

Нова економија 20.03.2017
Илуструјући колико је важно да имамо знатно више ИТ стручњака, премијер Александар Вучић испричао је како се руски премијер Медведев распитивао о нашој компанији Нордеус. Приликом боравка у Русији, премијер је, каже, имао сусрет… »
Вучић: И Медведев ме питао за наш Нордеус

Вучић: И Медведев ме питао за наш Нордеус

Блиц 20.03.2017
Илуструјући колико је важно да имамо знатно више ИТ струцњака, премијер Александар Вучић данас је у Новом Саду новинарима испричао како се руски премијер Дмитриј Медведев распитивао о нашој компанији Нордеус. Приликом боравка у… »
Председник владе у Новом Саду: Вучић посетио компанију Шнајдер Електрик

Председник владе у Новом Саду: Вучић посетио компанију Шнајдер Електрик

Курир 20.03.2017
НОВИ САД - Премијер Србије Александар Вучић посетио је данас у Новом Саду компанију Шнајдер Електрик ДМС, где је обишао просторије и разговарао са руководством. Премијера су дочекали директор компаније Драган Поповић… »

Вести дана »