Повезане вести

Председник Николић одлучио – по истеку мандата иде у пензију?

Председник Николић одлучио – по истеку мандата иде у пензију?

Где инвестирати 21.03.2017
Актуелни председник Србије Томислав Николић је преломио – 31. маја подноси захтев за пензију, пише “Курир” и додаје да то да не значи да ће он рећи збогом и политици. Николић тврди да још није извагао, нити се договарао да ли ће… »
Томислав Николић иде у пензију

Радио 021 21.03.2017
Председник Србије Томислав Николић је преломио - 31. маја подноси захтев за пензију, пише "Курир" и додаје да то да не значи да ће он рећи збогом и политици. Николић тврди да још није извагао, нити се договарао да ли ће и коју… »
Томислав Николић испунио услове за пензију: Имам 65 година живота и 45 година стажа

Томислав Николић испунио услове за пензију: Имам 65 година живота и 45 година стажа

Србија данас 21.03.2017
Актуелни председник Србије подноси захтев за пензију 31. маја. Николић тврди да још није извагао, нити се договарао да ли ће и коју функцију добити после мандата, али једно је сигурно - пензија му не гине. - Испунио сам све… »
Ово нико није очекивао: Николић иде у пензију?!

Ово нико није очекивао: Николић иде у пензију?!

Правда 21.03.2017
Председник Србије Томислав Николић је преломио - 31. маја подноси захтев за пензију, али то не значи да ће он рећи збогом и политици. Николић тврди да још није извагао, нити се договарао да ли ће и коју функцију добити после… »

Вести онлине 21.03.2017
Председник Србије Томислав Николић је преломио - 31. маја подноси захтев за пензију, пишу београдски медији и додају да то да не значи да ће рећи збогом и политици. Николић тврди да још није извагао, нити се договарао да ли ће и… »
Николић преломио - иде у пензију?

Николић преломио - иде у пензију?

РТВ 21.03.2017
БЕОГРАД - Актуелни председник Србије Томислав Николић је преломио - 31. маја подноси захтев за пензију, пише "Курир" и додаје да то да не значи да ће он рећи збогом и политици. Николић тврди да још није извагао, нити се договарао… »

Вести дана »