Povezane vesti

Lavrov: U Makedoniji opasno, Podgorica žrtvovala odnose sa Rusijom

Večernje novosti 23.03.2017
Sergej Lavrov upozorio je zapadne zemlje na opasnost zaoštravanja situacije u Makedoniji i izrazio žaljenje zbog Crne Gore koja je, kako kaže, popustila pred ultimatumom - ili Rusija ili NATO. Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov upozorio je… »

Lavrov: U Makedoniji opasno, Crna Gora žrtvovala odnose sa Rusijom

Kurir 23.03.2017
MOSKVA - Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov upozorio je zapadne zemlje na opasnost zaoštravanja situacije u Makedoniji i izrazio žaljenje zbog Crne Gore koja je, kako kaže, popustila pred ulatimatumom - ili Rusija ili NATO. Lavrov Hopes… »

Lavrov: Crna Gora popustila pred ultimatumom

Slobodna Evropa 23.03.2017
Ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je kako je Crna Gora popustila pred ultimatumom - ili Rusija ili NATO. "Ona se odlučila da zanemari ekonomski aspekt i da žrtvuje odnose sa Rusijom. Neka je ta odluka na savjesti crnogorskih… »

Lavrov:U Makedoniji opasno, Podgorica žrtvovala odnose sa Rusijom

Studio B 23.03.2017
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov upozorio je zapadne zemlje na opasnost zaoštravanja situacije u Makedoniji i izrazio žaljenje zbog Crne Gore koja je, kako kaže, popustila pred ulatimatumom – ili Rusija ili NATO. „U Makedoniji je… »

Lavrov upozorava Zapad: U Makedoniji postoji opasnost...

Vesti online 23.03.2017
Ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov upozorio je zapadne zemlje na opasnost zaoštravanja situacije u Makedoniji. - U Makedoniji je trenutno izuzetno složena situacija, možemo je čak nazvati i svojevrsnom krizom, koja je umnogome veštački… »

Lavrov: Opasna situacija u Makedoniji

N1 Info 23.03.2017
Ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov upozorio je zapadne zemlje na opasnost zaoštravanja situacije u Makedoniji. U Makedoniji je trenutno izuzetno složena situacija, možemo je čak nazvati i svojevrsnom krizom, koja je umnogome veštački… »

Vesti dana »

Pašalić: Sajam spreman, može da se koristi odmah

IndeksOnline pre 41 minutajoš 47 povezanih

Stigla pomoć iz Emirata – maske, kaljače, zaštitna odela

Politika pre 5 minutajoš 11 povezanih

Talas zaraze koronavirusom ponovo preti Kini

B92 pre 41 minutajoš 8 povezanih

Severna Mitrovica: Dve osobe pozitivne na virus korona

Slobodna Evropa pre 1 satjoš 9 povezanih