Povezane vesti
Ispovest vozača tramvaja pod kojim je raskomadan muškarac: Mnogo mi je žao čoveka, ali nisam ga video!
Telegraf 23.03.2017
- Stao u stanicu da primim putnike. Pogledao u retrovizor, uverio se da su svi izašli i ušli, zatvorio vrata i krenuo. Ali, jedan od putnika je na silu otvorio zadnja vrata prvog vagona i iskočio iz tramvaja u pokretu - priča Nenad Radosavljević… »
Tragedija u bulevaru Ispovest vozača tramvaja: Žao mi čoveka, nisam ga video
Večernje novosti 23.03.2017
Tramvajdžija Nenad RAdosavljević upravljao vozilom pod čijim točkovima je stradao putnik. Nasilno otvorio vrata i ispao posle stanice. STRAŠNO je to što se desilo. Žao mi je čoveka, ali ništa nisam video, ni čuo. Za 40 godina, koliko radim kao… »
Vesti dana »

Oglasilo se Prvo osnovno javno tužilaštvo o "zvučnom topu" na protestu u Beogradu
Euronews pre 10 satijoš 23 povezane

Šta se dešavalo u Novom Sadu: Skupština uz jake policijske snage, pendreci na studente, budžet bez rasprave
N1 Info pre 2 satajoš 25 povezanih

Forum kragujevačkih škola pozvao sve zaposlene na obustavu rada u znak solidarnosti sa kolegom povređenim u subotu na protestu u Beogradu
Danas pre 7 satijoš 9 povezanih

„Tužilaštvo ima 6 sati da odgovori na naš prigovor o hapšenju Latasa“: Manojlović u PU Stari Grad, tvrdi da ostaje dok ne puste njihovog odbornika
Nedeljnik pre 3 satajoš 30 povezanih

FOTO i VIDEO: Završena farsična sednica Skupštine grada, opozicija poziva predstavnike vlasti da izađu pred Novosađane
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 62 povezane