Povezane vesti
Ispovest vozača tramvaja pod kojim je raskomadan muškarac: Mnogo mi je žao čoveka, ali nisam ga video!
Telegraf 23.03.2017
- Stao u stanicu da primim putnike. Pogledao u retrovizor, uverio se da su svi izašli i ušli, zatvorio vrata i krenuo. Ali, jedan od putnika je na silu otvorio zadnja vrata prvog vagona i iskočio iz tramvaja u pokretu - priča Nenad Radosavljević… »
Tragedija u bulevaru Ispovest vozača tramvaja: Žao mi čoveka, nisam ga video
Večernje novosti 23.03.2017
Tramvajdžija Nenad RAdosavljević upravljao vozilom pod čijim točkovima je stradao putnik. Nasilno otvorio vrata i ispao posle stanice. STRAŠNO je to što se desilo. Žao mi je čoveka, ali ništa nisam video, ni čuo. Za 40 godina, koliko radim kao… »
Vesti dana »

Kreni-Promeni: Dačić hitno da se oglasi o napadima na novinara Insajdera i ratnog veterana
Danas pre 7 satijoš 3 povezane

Oglasio se Volc posle ostavke i dobijanja nove funckije: "Čast mi je što ću nastaviti da služim predsedniku Trampu "
Blic pre 5 satijoš 4 povezane

Osumnjičen za skidanje službenih pečata i brojnih krađa i naneo veliku štetu Elektroprivredi Srbije Hapšenje u Kruševcu za više krivičnih dela
Kurir pre 4 satijoš 2 povezane

Studenti i građani Niša obeležili šest meseci od nesreće na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Dečak (13) prevezen na hirurgiju: Detalji stravične nesreće u Novom Sadu: Muzičar poginuo, dvoje povređeno (foto)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana