Povezane vesti
I stomatolog je moj doktor
Dnevnik 23.03.2017
Nedelja zdravih zuba se obeležava od 27. marta do 2. aprila pod sloganom „I stomatolog je moj doktor”. Tim povodom Centar za preventivne aktivnosti Doma zdravlja. „Novi Sad” će, zajedno sa Službom stomatološke zdravstvene zaštite, obeležiti akciju 28… »
Obeležavanje Nedelje zdravih zuba u utorak u Univeru na Spensu
Radio 021 23.03.2017
Pojedine zdravstvene ustanove i organizacije različitim akcijama obeležiće Nedelju zdravih zuba, od 27. marta do 2. aprila. Centar za preventivne aktivnosti Doma zdravlja će zajedno sa Službom stomatološke zdravstvene zaštite u utorak, 28. marta, u… »
Novosadski Dom zdravlja obeležava Nedelju zdravih zuba
Moj Novi Sad 23.03.2017
Povodom obeležavanja Nedelje zdravih zuba, od 27. marta do 2. aprila, pod sloganom "I stomatolog je moj lekar" Dom zdravlja "Novi Sad" i ove godine učestvuje u zdravstveno promotivnoj akciji. Ovu manifestaciju organizuje Gradski Crveni krst, a ovaj datum… »
Vesti dana »

(Uživo) Gde su večeras blokade? Ovakvo je trenutno stanje u Beogradu i Novom Sadu
Mondo pre 17 minutajoš 34 povezane

Srbija u blokadi: Protesti se šire, sukob na relaciji vlast-studenti, stižu i međunarodne reakcije
Serbian News Media pre 3 satajoš 24 povezane

Broj žrtava poplava u Teksasu porastao na 80, među njima 28 dece iz kampa Mistik
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 35 povezanih

Užasu kod Novog Pazara nema kraja: Sve službe na nogama, ulažu se nadljuski napori, noćas neće biti spavanja
Telegraf pre 1 satjoš 21 povezana