Povezane vesti
Čanak žestoko: Šešelj veleizdajnik, huška Srbiju na novi rat sa Zapadom
Vesti online 27.03.2017
Predsednički kandidat LSV Nenad Čanak pozvao je institucije sistema u Srbiji da reaguju i po službenoj dužnosti pokrenu krivični postupak protiv predsedničkog kandidata Vojislava Šešelja zbog, kakoje naveo, veleizdaje. - Čak i tokom predizborne… »
Čanak: Osobe sa invaliditetom moraju da dobiju bolju šansu
RTS 27.03.2017
Predsednički kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak ocenio je da u Srbiji živi stotina hiljada ljudi sa invaliditetom i da se oni suočavaju sa otvorenom diskriminacijom, naročito prilikom zapošljavanja. "Verujte da dobro znam sa… »
Čanak: Osobe sa invaliditetom moraju dobiti bolju šansu
Beta video 27.03.2017
BEOGRAD - Predsednički kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak ocenio je danas da u Srbiji živi stotina hiljada ljudi sa invaliditetom i da se oni suočavaju sa otvorenom diskriminacijom, naročito prilikom zapošljavanja.… »
Čanak: Dobro znam sa kakvim se preprekama
Beta video 27.03.2017
BEOGRAD - ``Verujte da dobro znam sa kakvim se sve preprekama susreću u svakodnevnom životu kjudi sa invaliditetom - od barijera u kretanju, do otvorene diskriminacije pri ostvarivanju svojih ljudskih prava, naročito prilikom zapošljavanja``, naveo je… »
Vesti dana »
Otvoreno 30 kilometara novog auto-puta na Moravskom koridoru
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 19 povezanih
Horor u Turskoj! Helikopter se zakucao u zgradu bolnice! Ima mrtvih! (foto/video)
Kurir pre 3 satajoš 16 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 4 satijoš 1 povezana
"Pašće i do 40 centimetara snega": Oglasilo se JP "Putevi Srbije"
Telegraf pre 2 satajoš 16 povezanih