Povezane vesti
Ma kakva Hilari: On tvrdi da bi pobedio Trampa
Vesti online 27.03.2017
Bivši potpredsednik SAD-a Džozef Bajden tvrdi da bi pobedio u izbornoj trci protiv Donalda Trampa da je bio kandidat demokrata. - Da sam ja bio kandidat demokrata pobedio bih u predsedničkoj trci protiv Donalda Trampa - izjavio je Bajden u obraćanju na… »
Bajden: Da sam bio kandidat pobedio bih Trampa na izborima
Nova ekonomija 27.03.2017
Bivši potpredsednik SAD Džo Bajden izjavio je kako bi pobedio u izbornoj trci protiv Donalda Trampa da je on bio kandidat demokrata. "Da sam ja bio kandidat demokrata pobedio bih u predsedničkoj trci protiv Donalda Trampa," izjavio je Bajden u obraćanju… »
Biden: Da sam ja bio kandidat demokrata, pobijedio bih Trumpa
Al Jazeera 27.03.2017
Biden je nakon pobjede Clinton za kandidata demokrata izjavio kako se ne kaje što ne učestvuje u pobjedničkoj utrci. Bivši potpredsjednik SAD-a Joe Biden izjavio je kako bi pobijedio u izbornoj utrci protiv Donalda Trumpa da je on bio kandidat demokrata… »
Vesti dana »

Studentima Filozofskog fakulteta u Novom Sadu pridružili se i poljoprivrednici na traktorima (FOTO; VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 47 povezanih

FOTO Požar prvo zahvatio travu i nisko rastinje, pa se proširio na objekat od 200 kvadrata: Oglasio se MUP o vatrenoj stihiji kod Novog Sada
Nova pre 5 minutajoš 26 povezanih

Slede temperature od +40, a onda nagli preokret: Nova prognoza Marka Čubrila, da li brzo ulazimo u jesen
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 2 satajoš 30 povezanih

Zvanična statistika: U junu u Nišu prosečna plata 104.179 dinara
Niške vesti pre 1 satjoš 24 povezane